![]() |
bratu beşiktaş yolunda Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Florin Bratu'ya talip olduğu iddia edildi!.. İtalyanlar'ın ünlü transfer sitesi Tuttomercatoweb.com'da yer alan habere göre; Dinamo Bükreş'te forma giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusuna, siyah beyazlıların yanı sıra Avrupa'dan pek çok takım da talip. Bratu, Feyenoord, Olympiakos, Nantes ve PSG'nin de transfer listesinde yer alıyor. Florin Bratu, Romanya'nın Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. 1.85 boyundaki golcü futbolcu, bu sezon 20 maçta 8 kez fileleri havalandırdı. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BORA EĞRİÇAYIR |
hiç bir şey demiyorum ağzımı acarsam kötü şeyler cıkabilir hem basına hem yönetime |
alın hakan şükürüde alın alıştık nasıl olsa |
:Dkomik |
yuhh yaaa |
Komedi... |
Bu basında iyice abarttı, Petre metrede çıkar yakında!.. |
iinsallah yalandır diyorum bizim başkana bakıorum canu sıkılır alır malır belli olmaz:) |
popescuyla anlaşmışız ibrahim üzülmezin yerinede hakan ünsal geliyor.Yarın imza atacaklar :D |
Yakında Lukunku'yu da alırız. |
Basının kirir. |
lan de get ya bu bratuyu napcaz biz |
Toplamaya, sallamaya devam. |
böyle bişi yapacaklarına ihtimal bile vermiyorum |
Bu haberleri çıkaranlar bile bizimle dalgasını geçiyor.Bu yönetimi allaha havale ediyorum fenerli+ galatasaraylı gereksiz futbollcular nasıl olsa demiören alır diye sözleşme yenilemiyorlar... |
ulan basın daha bişi demycem sana... |
artık basın saçmalarken bile saçmalıyor:) böyle bi habere ömrümün sonuna kadar inanmam ne yapacaksın bratuyu |
Zaten iddia demesinden yalan belli oluyor... |
|
Yazık derim... |
inşallah almayız yaw |
yok artık |
bu haberler tamamen taraftarı kızdırmaya yönelik |
Türkiye`de Saat: 15:04 . |