![]() |
bizimkiler körmü acaba?...gerçi servet galatasaray'a gittiğindede fenerliler benzer şeyleri söylüyorlardı sonunu gördük ama... ayıptır ya..bu adamların bizi maskara etmeye hiç hakkı yok...neresiyle izliyorlar bu adamları? şahsen ben bizden gidecek sadece bir adam için bunları söylerdim:baki mercimek.. yeni bir baki mercimek alıyorlarsa yazıklar olsun seneye kahrımdan ölürüm artık |
az once bende okudum haberi insallah tam tersi cikar senelerdir bir istikrari yakalayamadik maalesef |
Korkmaya başladım. Umarım bizde işe yarar. Yoksa Deli'yi arar oluruz... |
Alıntı:
aman aman deli meli demeyin uyuz oldum bu sene adama onun sayesinde liverpooldan dan fark yedik adam bacagini uzatti altinda kacirdilar topu yere dustu kalkamadi ustunden asirip attilar topu tam bir felaketdi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
haber dün verildi. |
Alıntı:
|
ya adamla rsorunları vardır lekelemek için soylemişlerdir kesin yoksa adam oraya gelmeden kac sene italya liginde oynadı kotu olsa italya liginde 1 sezon bile kalmaz bence bızım aynen tumer metin olayı gibi biz nasıl tumerden hoşlanmıyorsak onlarda bua damdan hoşlanmamışlardır .. kotu olan adam italya liginde oynayamazzz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:43 . |