![]() |
panalıların yorumlarından sonra bu adama nasıl ısınacağız acaba. gerçekten çok zor. adamlar vasat bile demiyorlar. ilk 5 maç fln bu adamın geleceğini belli eder. ilk 5 maçta birkaç hata fln yaparsa; basın aha işte biz dediydik fln olup adamın tepesine biner. ancak ilk 5 maçta, beklentilerin neredeyse sıfır olduğu bu adam biraz adam akıllı top oynarsa kendini kabul ettirir.ve öyle gider. |
seriçle ilgili Valla bu beşiktaşımıza gelmiş en kötü defans oyuncusu kimdir derseniz hiç tereddüt etmem Gordon derim. Diatta'ya da kötü dediler görmedik ! Oynamadı adam, ha 8 yediğimiz liverpool maçında 4. golde hatası vardı ama olur o kadar. Seric için acele etmeyelim. Neticede Gordon'dan daha kötü olamaz. Bir de Edu'yu düşünün adam kendi kalesine her türlü golü attı. Beterin de beteri var arkadaşlar. Ben izleyelim görelim derim. |
Bu nedir ya şaibeli oyuncular hep bizi buluyor pardon yönetim buluyor yetti be |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ilk macinda gösterir kendini,biraz sabir arkadaslar |
Bencedeibrahim üzülmazden daha fazla kötü olmaz bence bu ibrahim üzülmaz takımdan gitsin artık ya ne zamn bu takımdan gidecek merak ediom ya bu adam beni uyuz edio!!!! |
2. Gordon Vakası geliyor Hazır olun :(.! |
Madem çok kötüymüş 3 sezondur nasıl ilk 11\'de oynadı bu adam Pao\'da? Birkaç şapşalın yaptığı yorumu bir camianın görüşü gibi lanse etmek nerde varmış. Bunu gören basın acaba Maldonado, İsmail Bouzid, Ahmed Barusso gibi oyuncular için neden tek kelime yazmadı hiçbir zaman? Kendi oyuncularımıza sahip çıkalım, bu kulüp sahipsiz değil... |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |