burki8686 | 26-05-2008 23:49 | Alıntı: BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 691784)
Burki arkadaşım , dostum haddini aştığının farkındamısın kendine eleştirecem diye her allahın günü sinan engine küfürler savurup duruyorsun işin acı yanı forum yönetimi bu na müsade ediyor. yav susun oturun adamlar alındı artık sinan engin bu akşam bjk tv de ben kefilim aldığım bu adamlara dedi daha ne dırdır ediyorsun , bende sinan engin e kefilim sinan yanlış iş yapmaz , transferi ertuğrul yapsaydı sinan engin kefil olmazdı o futbolculara . Eğer adamlar kötü oynarsa dırdır edersiniz , yav varya ezik medyadan fazla kulübün aleyhine çalışıyorsunuz . en az ezik medya kadar zarar veriyorsunuz. | küfür mü yağdırıyorum??Pardonda yazıda küfür nerde ben pek secemedim?ayrıca Forumda demokratik teamüller ve saygı sınırlarını aşmayan bir cercevede herkes eleştirilebilir.Bu sözleri ben söylemedim sinan engin söyledi yukarda bir arkadasta yalan demiş bu forumun önceki tarihli sayfalarını karıştırırsanız hepsinin gerçek olduğunu görürüsnüz.benim dediklerime kanıt istiyorsanız onu da gösteriyim....İşte gordon transferinde sinan enginin açıklamları daha doğrusu itirafları: MARATON.COM.TR: GORDON’U KİM ALDI? Sinan ENGİN: Burada transferler beraber yapılır. Beraber aldık.:)
Bu arada hala inanmazsanız ligtv.com'da özel röpartajda kendi kulaklarınızdan da duyabilirsiniz.
Gordon giderken bunları soyleyen gelirken neler demiştir acaba bi düşünün cok olmadı yani un utmak için balık hafızalı olmak gerekir.Gordona da kefil olunmuştu. |