![]() |
handan semra lady üçü arasında kaldım birine verdim valla :D |
sonuç belli zaten en eski üye alacak birinciliği........... |
sitede adaletsizlik yoktur lady... oylara göre belirleniyor yanlış düşünüyorsun |
forumda en çok sevilen üye kims eşu adayalr arasında o alsın .... ama ben yazılan mesajlara yaptıkalrı yorumalra göre oy verdim :D |
Alıntı:
bence sen yazdığımı iyi okuyamamışsın adalet şöyle oluyor bu sitede nekadar tanıdığın varsa okadar puan alırsın ben bunu demek istemiştim adeletsizlikle ilgili birşey demedim ben yeni üyeyim hiç arkadaşım yok oyüzden puanımda yok güzellik yarışması adı ama güzelliğe puan yok arkadaşlığa puan veriliyor.......... |
bencede bir yanlışlık yok sanmıyorum eski üyelikten dolayı falan oy alacağını zaten kimlerin oy attıgı görülebiliyor eğer eski üyelerden biri olsaydı köyün delisi meltemde 1 yıldır burda arkadaş çevresi geniş oda cok alabilirdi veya bizden ki ben forumun ilk senelerinde girdim çok eskilerden sayılırım benimde oyum yüksek değil ki çoğu kişi tarafından tanınırım sevende vardır sevmeyende |
bişey söyleyecemde lady alınmaca yok bakıyorumda listedekilere içlerinden en guzeli zaten sen değilsin o bakımdan da olsa yine sen alamassın zaten... |
Alıntı:
:) anlatmak istediğim tam olarak şuydu; güzelin yerine eskiye oy vermek adaletsizlik olur.. ve bu yarışmada öyle birşey yok. seni güzel bulan herkes sana atacaktır kimse arkadaş diye atmaz. ki birçok arkadaşımızı tanıyorum burada...! |
ladym1903 dediği gibi olsaydı şuan listede yer alanlar içinde en eski üye benim oylarım daha farklı olurdu. Herkes istediğine oyveriyor. ben resimler eklenirken hatırlarsan herkes yüzünün göründüğü fotoğraflar eklesin demiştim... |
ben yeniyim ve en güzele oy verdim ama bence sitedeki tüm ladyler katılmalıydı yarışmaya çünkü daha güzelleri var |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |