![]() |
Gökhan Zan Zenit'e doğru Beşiktaş'ın verdiği parayı beğenmeyen Gökhan Zan, Zenit yolunda... Milli takımın Uruguay ile hazırlık maçını takip eden Zenit'in yardımcı antrenörü Carpat'ın Zan'la ilgili bir raporu Rus takımının yönetimine vereceği öğrenildi. Sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde olan Zan'a, Beşiktaş 600 bin YTL garanti para ve maç başına da 26 bin YTL teklif etmişti. Futbolcu adına görüşmeleri yürüten menajeri Ceylan Çalışkan ise fiyatın yükseltilmesini istemişti. Zenit'in Gökhan'ı bir kez daha takip ederek transferi için karar vereceği bildirildi. |
hayırlısı olsun |
gökhan zan bencede gitsin o neydi öyle yaa uruguay maçında nebiçmi oynadı öyle yaa |
zenith milli takımı toplamaya niyetli anlaşılan:)...gözlerini Türkiye'ye diktiler yabancı transfer denince hemen buraya geliyorlar:) |
İyi olur gitmesi. Çok bireysel hata yapıyordu... |
güle güle yolun acık olsun o zaman |
gökhan zan sıradan bi futbolcu bu teklifi kaçırmasın ruslar iyi para verir. |
giderse yazık eder kendine |
şu zan'ın gönderilmesini doğal karşılayanlara inanmıyorum, beğenin veya beğenmeyin türkiye'Nin en iyi defans oyuncusu budur, hadi bakalım defansı yabancılaştırıyoruz, geçmiş yıllara bakıp tutmama ihtimalini göz önünde bulundurursak sonuç ne olacak, burada bir sezon boyunca defansı eleştiriken tamamının çok kötü olduğu fikriyle eleştirmedik, eksikleri nokta 2-3 isimle kapatırsınız ama değerlerimizi kaş'ı zan'ı satarak yine alternatifsiz kalırsınız, neyse değerli yönetimimiz ve imparator engin en iyisini düşünür zaten... |
gecen sene ne faydasi olduki takima ki kalsin? milli macdada gorduk vasatin cok altinda zirt pirt sakatlanir topu oyuna sokamaz en buyuk eksigide servetdeki hirs azim gokhanda sifir cikdigi maclada gorduk |
mac basi anlasiyorsa anlassin anlasmiyorsa yolu acik olsun kusura bakmasinda 2 milyon ytl alacak kadar mac oynamiyor zaten 600 bin ytl pesin mac basi 30 bin ytl 40 mac yapsa yilda uefa falan icinde 1.200 bin ytl yapar zten toplam 1.800 bin yapiyor 200 bin ytle icin birakacaksa defolsun gitsin belescilik yapmak kolay tabi sakatlancak kendiside biliyor hazir paraya konacak akli sira |
aman gittsin zaten onun hatalarinda canimiz cikti televilsiyonun karsisinda |
güle güle |
güle güle hayırlı olsun.. |
Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla Siyah-Beyazlılar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımıyla nikah tazeleyecek. 29.5.2008 Sona yaklaşıldı Gidecek mi, kalacak mı? Beşiktaş’ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte ismi gündemden düşmeyen Gökhan Zan’da sona yaklaşıldı. Bir dönem Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen, daha sonra da eski hocası Jean Tigana’yla görüştüğü öne sürülen Gökhan, kulübünde kalıyor. A Milli Takım’la birlikte İsviçre’de bulunan yıldız futbolcuyla, bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi. Sinan Engin görüştü Menacer Sinan Engin’in, Gökhan Zan ile görüştüğü ve, “Seni gelecek sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası sonrasında son kez görüşürüz ve imzayı atarsın” dediği, Gökhan Zan’ın da, “Ben Beşiktaş’ta Gökhan oldum. Kulübüme çok şey borçluyum. Şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Gökhan’ın yıllık 500 bin YTL’si garanti olmak üzere 1 milyon YTL alacağı öğrenildi. |
güle güle. |
gitmek isteyen'i tutamayız gökhan ama ben senin kalmandan yanayım... |
Kolpa haber olabilir... Gökhan gitmez heralde bizi bırakmaz... |
Ya Allah rızası için gökhan zan kim yaa..Gökhan zana mı kaldık giderse hiç üzülmeyin arkadaşlar |
| Türkiye`de Saat: 18:11 . |