![]() |
resmi sitede de yalanlanmıs http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=12656 |
yine bir sürü kazma ile dolduracaklar takımı.fahri var işte alacaksanız uğur inceman ı alın. |
herkese selamlar bence çok iyi bir adam olsaydı bu yaşına kadar takımında kalmaz çoktan kaparlardı ya tutarsa hesabı transfer |
istikrarlı ama hiç bi gelişim gösteremedi alınmamalı zaten yaşıda 27 bu yaşdan sonra fazla gelişim gösteremez. |
ya bırakın bu işleri ne hürriyeti?biz anadolu takımı diiliz ne warki bu adamda tam bir küçük takım topçusu.sakın olaa alma yönetim..! |
Ya güldürmeyin beni yaşı 27 olmuş daha yeni keşfediliyo puhahaa |
resmi sitede yalanlandı.. |
böle bi haberin yayınlanması bile ayıbımızdır yazıklar olsun bu yonetime bizi ne hallere dusurdu millet kanoute shevchenko dio biz hürriyet bebbe bratu yazıklar olsun yaa bole kötü transfer sezonu yasamadım.bari mehmet topuz mevlütü fln alsınlarda brz olsun gülelim 4 yıldır gülemez olduk |
3 4 ay önce türkiyede milli takıma alınması gereken 3 önlibero olduğunu düşünüyordum olağan önliberolar dışında Galatasarayda o zaman yeni yeni oynamaya başlayan mehmet topal westel manisasporlu selçuk we de ankarasporlu hürriyet Selçuk İnan düşündüğüm wakitlerde bir milli maçta ilk 11de başladı daha sonra mehmet topalda beklenen performansı gösterdi we de sıra geldi hürriyete.. Herkes özer hurmacı özer hurmacı derken ankarasporun en yararlı adamı olduğunu düşünüyordum.Defans ile hücum arasındaki bağlantıyı iyi kuran ayağına hakim yerinde pasları olan sade bir futbolcu.Tam hatırlamıyorum ama 2000 li yıllarda ankaraspor 2.ligde oynarken ankarasporda oynuyordu we de şu anda 6 7 senelik iyi bir tecrübesi war.Alınırsa sakatlık gibi sorunlar sonrası iyi bir oyuncu we de yedek kulübesi için büyük bir kazanç olabileceğini düşünüyorum. Benim yorumun bu saygılar.. |
Fahri Tatan varken ne incemana ne buna gerek var...İlla adam arıyolarsa yerli solbek baksınlar..Çünkü Seric denilen adam Üzülmez'i kesemeyecek..Yine ona kalacaz.. |
Türkiye`de Saat: 07:51 . |