![]() |
Basketbol takımında Bayülken sesleri Bayülken sesleri Ergin Ataman'la yollarını ayıran siyah-beyazlıların, eski antrenörleri İhsan Bayülken'i yeniden takımın başına getirmeyi düşündükleri öğrenildi. Beşiktaş'tan sonra Beykoz'u çalıştıran ve şu anda NTV'de yorumculuk yapan Bayülken ile birkaç gün içinde masaya oturulması bekleniyor. |
sen atamani birak, vizyonsuz adamlari getir. tabi atamani basta tutarsan klas oyuncular alman gerekecek, masraf, yatirim gerekecek. Yönetimin basketbola artik para ayirmayacagi icin, vizyonsuz, sesini cikarmayan birini getirmeleri gerek ki, ses cikartmasin. yaziklar olsun, yazik, yazik. Insan kulübüne bu kadar zarar verebilir mi, bu kadar kötü yönetebilir mi koskoca 100 yili askin bir cinari? Üstelik bu kadar basarili bir sezondan sonra, nasil dagitilir bütün takim? |
bu demek oluyorki seneye düşmemek için oynayacağız |
Yazıklar olsun, Ntv'de Fener'e yalakalık yapıp, fenerin sayılarına ooo, süper, harika deyip, rakiplerinin attığına şansa attı, fener savunması hata yaptı gibi laflar söyleyerek izleyenleri çileden çıkaran bir adamı başımıza getirirsek, cidden yazıklar olsun...Basketbola olan sevgimiz bu sezon bayağı bi artmıştı, ama yönetim saolsun! burayada el attı ve bizi tekrardan soğuttu basketboldan!.. |
ihsan hoca borumu tamam ergin ataman daha iyi ama ihsanda kötü değil en parlak dönemlerimizden birinide ihsan hoca yaşattı bize. |
Alıntı:
|
Ufuk Sarıca ile devam edelim.... |
fener uşagı adamları takımda görmek istemiyorum |
artık kimin geldiği önemli değil, artık değerli yönetim kurulumuzun mantalitelerinin ne olduğunu her alanda anladık, basketbolda kısa süreli rüzgar gibi geçen bir dönem yaşadık, anlamış olduk ki tamamen popülizm kokan bir anlayışla ergin ataman'ın getirildi, bundan sonra ihsan bayülken gelse ne olur gelmese ne olur, önümüzdeki yıl play-offlara kalmak için oynarız, diyelim ki şampiyon olduk, ertsei yıl kadronun bozulmayacağını, bu yönetimin bu kadroyu elde tutabileceğine nasıl ikna olalım, geçiniz efendim, artık ağzınızla kuş tutsanız da deveye hendek atlatsanız da gözlerdeki değerleriniz tamamen bitti, sadece uzatmaları oynuyorsunuz... |
Allah cezanı versin demirören...Rekor kıran takımı dağıttı...Yeter artık yaaaa...yeter......... |
Türkiye`de Saat: 15:32 . |