![]() |
Alıntı:
|
bu sarapsız yonetim atamanla devam etselerdi yıldız oyuncu almak sorunda kalcaklardı para harcamasınlar dıye bole bi duurm oluştu.. Beşiktaş yonetimi kendilerinin yonetebileceği bi hoca aruıyolar hep yaptıkları gibi |
Ergin hocanın kapasitesinde Türkiye'de hoca bulunmadığı doğrudur ancak İhsan hocada belirli vasıflara sahiptir. Vatka'yı sahada tutabilmek hiçde kolay iş değildi, bütün sezon onu idare etmesini bildi. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim P.Nouma ile kıyaslarsak, Nouma yanında süt dökmüş kedi gibi kalır, yeteneğnden kimsenin şüphesi olmadı Nba e kadar yükseldi ama herzaman sorunlu bir oyuncu oldu. Takımın başına kim gelirse gelsin takıma küsmemeliyiz. |
Ratko Varda galiba bahsettiğin. Evet sorunlu ve agresifti fazlasıyla. Büyük ihtimalle Ufuk Sarıca gelecek takımın başına.. |
ben onu buunuu bilmem takıma el-aminin geri gelmesi lazım.... pascal elamin |
Alıntı:
|
El-Amin'in sözleşmesi bitiyor ama Ukrayna'dan yüksek teklifler aldığı söyleniyor. Telekom'da sözleşmeyi uzatmayı düşünebilir. Mevcut yönetimimizin bu tekliflerin üstünde bir rakam önereceğini sanmıyorum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eğer onu getirecekse şubeyi direk kapatmasını tercih ederim. Biz şerefimizi başarılara değişmeyiz.ŞEREFLİ olun ********leri bu klübe sokmayın. |
Türkiye`de Saat: 23:50 . |