![]() |
Olacagi buydu zaten...Shumpert ve Sinan Güler'de gidiyor, hemde Efes ve Fener'e Shumpert de gidiyor Efes Pilsen'le anlaşan Ergin Ataman, gözünü Beşiktaş'ın yıldızına dikti http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Efes Pilsen'le yıllık 700 bin dolara sözleşme imzalayan Ergin Ataman, Beşiktaş'ta müthiş bir sezon geçiren Shumpert'e transfer teklifi yaptı. Amerikalı oyuncunun Ataman'a 'Evet' dediği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş'ın genç oyuncusu Sinan'ın da Ülkerli yöneticilerle Fenerbahçe için pazarlık yaptığı belirtildi. |
yuh artık ya umarım sallama haberdir buda |
Zaten Atamanı gitmiş sinir olmuşum takım iyi yoldayken kaçırmalarına adamı bir de böle tahrikli haberler çıkmıyormu????Ya sabır... |
yönetim seneye daha güçlü olacağız dediya eh tersi bu şekilde dağılmak şaşırmamak lazım |
eh bu yönetimle bukadar.sadece beşiktaş futbol takımından ibaretmiş gibi davranıyorlar hoş ondanda bi sonuç çıkmıyor ya...allah sonumuzu hayır etsin! |
Sthumperd zaten gidecek, haa Efes'e haa başka takıma, ama gidecek.Adam bizde hayrına durmuyordu herhal, para içinde durduğunu sanmıyorum, Ergin Ataman için gelmişti o, Nicevic gibi aynen, Ergin Ataman gidince peşinden hepsi gidecektir tek tek, maalesef durum bu...Taa çok önceden belliydi bu zaten, demiştik ama...Ama Sinanın Fenere gideceğini sanmıyorum,gideceksede başka bir takıma gitsin, ayıp etmesin bu taraftara, ne olursa olsun çok kritik anlarda boş üçlükleri atamamasına rağmen biz onu bağrımıza bastık hep, sonuna kadar destekledik.Umarım ayıp etmez bu taraftara... |
sallama haber olduğunu sanmam yıldırım bey açıklama yapmış zaten her yönüyle futbola yönelecez diye diğer branşlar yine hüsran yaşıyacak sanki futbola yönelince başarı gelecek yok böyle bişiy ya |
basketbol takımları için koçlar önemlidir, oyuncular güvendikleri koçların başında bulundukları takımlara öncelik verirler, bizim yönetimimiz sağolsun sezon boyunca açık açık adeta, bu heyecan sezon sonuna kadar sürecek dedi ve ergin ataman'I da tutamadı zaten, oyuncular niye gitmesin ki şimdi, gelecek sezon biraz daha artacak bbl kalitesi ile play-off'lara kalma mücadelesi yapan bir takımda ne yapsınlar ki, ben olsam giderdim, onların da gitmelerine bir şey diyemem, babalarının hayırına mı duracaklar burada, yönetimin yürütme becerisi, vizyonu ve futbol dışı bir bilgisi yoksa adamlar ne yapsın... |
Alıntı:
|
yaaaa sizin basarılı oldugunuz bir alan söyleyn bana nede basarılısınız ... küfür etcem ama ona bil deymez bu yönetim.... |
Alıntı:
|
Ne olamasını bekliyorsunuz ki ben dedim bu sezon şampiyon olduk olduk yoksa birdaha ömrü billah göramayiz şampiyonluğu... sen zaten adamların parasını vermiyorsun baştan küstürüyorsun... Ergin Ataman gibi bir adamı kovuyorsun urganı boynuna geçiriyorsun... Daha bir tek tabureye tekme vurmak kaldı onu da oyuncular yapıyor... haklı adamlar hiçbirine kızmıyorum... yolları açık olsun hepsine iyi şanslar... en iyi performansını gösterdiğin sezonda ne Türkiye kupasını ne ligi nede ulebi alamıyorsun... birini bile... üstelik hepsinde de ezeli ve engüçlü rakiplerine eleniyorsun... biri galatasaray,biri efes pilsen,diğeri ise türk telekom... oyuncuların en iyilerini satmak huy olmuş zaten burda... El-Amin gibi adamı satan takımdan ne beklersin... zaten merak etmeyin ben ALLAH'tan Türk Telekom'a elendik diyorum... Çünkü finale çıksan febeye elenicen hatta belkide 4-0'lık bir seriyle... ulebdeki gese maçı öncesinde para skandalını çıkaran,basketbol takımının ismini 5 seneliğine "SATAN" parayıda futbolda harcayan,futbolda da para skandalı çıkmasının eşiğine gelen,parayı oraya gömdüğü halde 3.'lüğe sevinen yönetim bunun tek sorumlusudur... |
merak ediyorum acaba hangi hoca beşiktaşa gelecekk |
yk artk yaa inş balon haberdir..! |
Sıkıldım artık dört koldan bitirmeye çalışıyorlar bizi yeter ya |
Alıntı:
|
bunda sonra efesliyim.baksan tüpçünün bizi ne haleerre düşürdüğünei |
yaaa shumpert gitmesin yaaaaa oooofffffffffff onun gibiler sayesinde bu kadar başarılı oldukkkkk yuhhh artık yaaa |
yazıkkk çok yazıkkk basketbol'da bi hedefimiz kalmadı artık :(:( tek umut futbol |
Valla benım Hiçbir bransta umudum yoq zaten hepsinde husran yasıoruz yasık bize... |
ulan shumpert giderse kim kalcak bari apodaca filen gitmesin ya offffffff |
apodaca gitmeyecek zaten 2 yıllık sözlesmesi var. |
bu yönetim bi şeyi düzgün yapıyo dedik onuda mahvetti |
ÇÖKMEYE DEVAM . . |
Alıntı:
nereye düzgün yapıyor kardes basketide mahveden onlar uleb cupta gese gibi dandik bir takıma nasıl elendik adamlar aylardır paralarını almıyor .. baskan olacak bir kez maca gittigi yok fenerin kacakcı baskanı tenis macına bile giderken .. |
2010 a kadar kupa yok malesef beyler az önce sinan engin ve yıldırım demirörenle konuştum :D2010a kadar bu takımdayız dediler.Bnede dedim hocam fenerin yönetim seçimlerine girseniz hayrına:D |
Yanmamak elde değil.Shumpert yada Nicevic giderse Beşiktaş Cola Turka'nın işi gerçektende çok zorlaşır.İnşallah gitmezlerde seneyede Beşiktaşımızı büyük hedeflerin peşindeyken izleriz. Koç olarak Ufuk Sarıca yada İhsan Bayülken'in adının geçtiğini duydum NTVspor'da... |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |