![]() |
Mevlüt Erdinç için savaş çıktı! ÜÇ büyüklerin gündemindeki Sochaux’nun 21 yaşındaki yıldızı Mevlüt Erdinç için savaş çıktı. Gelecek sezon sözleşmesi sona eren Türk oyuncuyu daha önceden siyah beyazlı yönetim listeye almıştı. Ancak Espanyol’un 3 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Goal.com’un haberine göre, Beşiktaş, Espanyol, Wigan ve Bolton arasında Mevlüt için büyük bir savaş başladı. http://itpttv.com/haberresim/amillitakim.jpg |
alınırsa yılın transferi olur |
ben bı slovkya macında ısledım etkısızdı acıkcası ama genc cocuk gelmesı cok zor bızımkler gıer gordon gıbı adamları bulur |
Başkaları da talipse bilin ki biz alamayız. |
Alın bu adamı yıldız adayı. Geleceği çok parlak umarım başarılı olur.. |
Nobre-Bobo-Holosko bide yanlarına Mevlüt gibi bir oyuncu alınırsa hücumda problemimiz kalmaz uzun bir süre, seneye de Nobrenin gideceğini düşünürsek, onun yerinede Batu girer ve müthiş bir dörtlü oluşur hücum hattında, hem de bayağı bi genç 4'lü...3 milyon Euro ideal bir bonservis bedeli bence, çok uçuk değil, ama bizim yönetim vermez gibi bu parayı...Alabilirsek çok iyi transfer olur... |
mıllı macta dıkkat ettım cok ııde kafa topuna cıkıyo alınsa super olur o zamn bobo ıyı paralara gonderılebılır hatta nobre bıle... |
milli maçlarda çok etkisizdi bence alınmasın çünkü açık alan topçusu bizde biraz zor iş yapar kapalı defanslara karşı etkili değil. |
süratli ama iyi adam geçen bi oyuncuya benzemiyor bence çok para verilcek bi adam değil |
alınırsa fena bi transfr olmz daha genç we iyi bi çocuk.. |
Bizim alamıyacağımız kesin |
kazanan biz oluruz umarım |
inş gelir |
yabancı transferinde beklediğimiz olmadı...hiç olmazsa gurbetçilerde gülsüz yüzümüz...umarım cem ve mevlüt alınabilir |
Alıntı:
|
bence bunun yerine wagner love'u alsınlar asıl yılın transferi o olur.ama nerde bizimkilerde o beceriklilik nerdeeeee... |
milli maçlarda çok etkisizdi gereksiz bir transfer olur wagner love yi getirsinler |
Alıntı:
finlandiya karşısındada izledinmi canım mevlütü acaba. Bir anda gözümde holosko canlandı valla. çok mükemmel top tekniği var ve çok kolay adam geçiyor surat şut ve teknik, boy hepsi mevcut almalıyız bu adamı ama hangi parayla işte onu bilmiyorum. |
holosko daha iyi hiç gerek yok bu adama |
ah keşke... pire gibiydi bugünkü finlandiya maçında... bence çok iş yapar ama gelmez bu genç yaşında türkiyeye hele bizim s.e. hayatta beceremez böle bişiyi anca grodon seric takılır ... maradona, pele hesabı... |
Alıntı:
Ondan evvelki maclarida sende izlemissindir gercekten cok etkisizdi. Bugün bende cok begendim. Herhalde tahmin ettigim gibi heycandan biraz kilitlenmisti. Eger heycanini tamamen yenerse cok büyük bir golcu olabilir. Begendim beee hemen alalim :biggrin: |
Mevlüt mutlaka alınmalı henüz takıma gireli az bir zaman olmasına rağmen dün takımın en iyisiydi.Bütün ataklarda top mevlüte atıldı pozisyon üretsin diye Seviyoruz seni Mevlüt Usta umarım Beşiktaş'ımızda da görürüz :D:D |
cok iyi oynuyor fransadan sonra gidecegi yer ing bence |
süper bi çocuk.. inş. bu kez becerikli olurlar |
nerde o günler bolton espanyol gibi takımlar teklif etmis kariyerinin en gidebileceği takım bunlar besiktasa gelmez ama insaallah gelir |
ya ben bu sene kurulan kadroya da ısınamadım bu çocuk gelirse hiç deilse biraz renk katar |
inşallah alırlar mevlüt ü ben çok beğeniyorum bize faydalı olur diye düşünüyorum |
3 mılon cok para beee |
Alıntı:
pek umudum yok ama eğer milli takım başarılı olursa ve bund mevlütün katkısı olursa 3 değil 10 milyona fırlar fiyatı bunu da unutmamak lazım |
Alıntı:
|
Şu adamı alsınlar ondan sonra bobo gitsin önemli değil hem yabancı kontejyanı açılır. Birde şu aldımız iki defansta iyi çıkarsa kesin şampiyon oluruz. biraz daha fazla para verip bu mevlütü almalı adam dehşet oynuyo çok etkili forvet holosko gibi napcağı hiç belli olmuyo. top alınca çok süratli oluyo. geçen sezon colin kazımı nasıl kaptırdık fenere. inşallah bunuda kaptırmayız |
arkadaşlar açın biraz gözünüzü mevlüt kimki bobo'nun yanında bobo'yla kıyaslanamaz...holosko'nun yarısı mevlüt. bobo gidecekse yerine gelecek futbolcu wagner love'dir bir tek o doldurabilir bobo'nun yerini... |
Coq fasla PAra verılmeden Alınabılır ama bizim yonetim alınca milyonlar doquo malesef... |
Alıntı:
|
Demirören'in gece canı sıkılır sabaha Mevlüt'ü alır... |
İnşallah okan koç faciası yaşamayız tam olarak tanımıyorum ! Birde bu futbolcuya yedirmeyelim olmayan paramızı :( |
Türkiye`de Saat: 11:28 . |