![]() |
"Bobo'ya Yol Göründü" Beşiktaş yönetimi, Avrupa'nın birçok kulübünün peşinde olduğu Bobo'yu, en az 8 milyon euro bonservis bedeliyle satmayı kararlaştırdı. Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı golcü Bobo'yu satma kararı aldı... Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında beklenen performansı sergileyemediği için büyük eleştiri alan sambacının gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlılar, Bobo için 8 milyon euro bonservis bedeli istiyorlar. Yöneticiler, "Bobo için 10 milyon euro'luk bir teklif almadık, eğer alırsak elbette bunu değerlendiririz. Çünkü Bobo'nun da aklı Avrupa'ya kaymış durumda" yorumunu yaptılar. Öte yandan Sinan Engin'in de, menajerler aracılığı ile forvet arayışlarını hızlandırdığı belirtildi. |
ins gitmes... |
Boboyu sat, nihatı al |
yaw bu yönentim dünyanin en SALAK yönetim. yaw adam kac defa besiktasta en az 1 sezon daha kalmak istiyorum diyo, ilk önce 15milyon€ diyolardi, ama bizim SALAKLAR bobonun brezilya milli takimina secildikden sonra 20 yapicagina 8 yapiyo. nefret ediyorum yönetimden! YÖNETIM ISTIFA! BESIKTASIN ÖNÜNÜ KESMEYIN VE GIDIN! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo giderse yerine wagner love'u istiyoruzzz... |
bizim yönetim çok salak abi çok salak b adamı 1 sene daha beşiktaş'ta tutsalar bunun bonservisi 20-25 milyon€ olacak işte o zmn sat yerine güzel bi adam getir ama kafa çalışmıyor bizim yönetimde 8 milyon€ nedirki? hele bobo gibi bir adam için hem o beşiktaş'ta kalmak istiyor. götlük etme yönetim... |
boboyu satanı bizde satarız!!! |
yaa bobom gidemez yaaaa. nolur göndermet,yin bobomu . |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |