![]() |
Portekiz´de Besiktas sesleri... Portekiz spor gazeteleri, Benfica takımında oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Cristian Rodriguez'e Beşiktaş'ın talip olduğunu iddia etti. Beşiktaş'tan sezon başına 3 milyon Avro gibi yüksek bir teklif aldığı belirtilen 23 yaşındaki Rodriguez'in henüz kararını vermese de ''Geleceğinin daha da belirsizleştiği'' yorumu yapıldı. Benfica ve başka kulüplerle de görüştüğü kaydedilen Rodriguez'in, Uruguay'da tatilde olduğu belirtildi. kaynak:maraton |
uruguay maçında sonradan girmişti hızlı iyi bir oyuncu bence daha öncede birkaç maçta izlediğimden biliyorum |
super bı oyuncu ben ızledım |
senİ mi bekLicez yaa adam gibi adam lazım bu takıma..AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARIMIZ KURUDU ULAN:D |
gelirse süper bir transfer olur, süper biri, ama seric ile imza atilmadimi?? |
Beşiktaş Rodriguez'e talip Portekiz basını Beşiktaş'ın, Benfica'da oynayan Uruguaylı Cristian Rodriguez'e transfer teklifinde bulunduğunu öne sürdü. http://www.ntvspor.net/Images/31080.jpg NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 17:07 TSİ 1 Haziran 2008 Pazar Portekiz spor gazeteleri, Benfica takımında oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Cristian Rodriguez'e Beşiktaş'ın talip olduğunu iddia etti. Beşiktaş'tan sezon başına 3 milyon Euro gibi yüksek bir teklif aldığı belirtilen 23 yaşındaki Rodriguez'in henüz kararını vermese de ''Geleceğinin daha da belirsizleştiği'' yorumu yapıldı. Benfica ve başka kulüplerle de görüştüğü kaydedilen Rodriguez'in, Uruguay'da tatilde olduğu belirtildi. |
30 haziranda sözleşmesi bitiyor. 22 kere Uruguay milli takımın formasını giymiş, 3 gol atmış. Offansiv ve orta sahada oynayabilen solak bir oyuncu.. |
orta sahada oynayabilen bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var.inş. doğrudur haberde alırız,bitek defansla bitmiyor iş... |
sol açık değil mi bu adam yahu? 3-6-1 oynayacağız bu sezon herhalde. |
balon haber bunlar bu gün ertuğrul hocamız konuştu belki yabancı oyunca albiliriz diye son 2 kişi alcaz dedi onlarda türk olcak büyük ihtimalle bu konuşmaya göre haber yalandan;) |
kim bu ya |
Alıntı:
|
seric alinmadiysa derhal vazgecilsin ve onun yerine bu adam alinsin. Sol bekde de tello oynar. |
|
Alıntı:
|
bu adam öyle böyle bi adam değil ofansif anlamda sol iç (amlc) koridora baya bi katki saglar beyler.. |
bu adama da off kim ulan ne lan bu ah lan yönetim falan çekmeyin kızarım..seriç neyse de buna çekmeyin ok videolarını izledim adam manyak dehset bişi..cok iş yapar tr de emin olun..ayar verir defans oyuncularına bacak arası yapar her şeyi yapar maymun eder öle bişi :D |
ii de kardeş,videolardan olmuo ki ya,mühim olan maçını izlemek.videolara hayatında yaptığı en güzel 5-10 hareketi koyuyolar,sonra allayıp pulluyolar,satıolar,sonra da elimizde patlıo.izleyen var mı acaba tv'de canlı olarak bu adamı? |
iyi de siz bana güvenin...bu öyle 10sn lik klip değil..baya video war seric yaz zapotocny yaz video cıkmıo ama bunu yazınca bi ton video dökülüyo psg de oynamak benfica da oynamak yeterli bi kriter deil mi sizce? |
abi gir ktunnel sitesinden browsing yap youtube a yaz adını bi ton video sabaha kadar izle sonra bana gel teşekkür et ok? |
eyvallah,bakalım bi aga,merak ettim cidden. |
baktın mı :D |
baktım,ii adama benzio ama hadi hayırlısı,zaten ortada daha kesin birşey yok ki,baksana febe kanoute'yi aldı,biz burda cristian rodriguez videosu izleyip iimiş alsak ii olur dioruz,ah beşiktaşım ahhh... |
iyi de bizimkiler gidip zapotocny sivok 7 milyon veriyolarsa daha ne denir ki zaten yoruma gerek var mı.. |
yani bu nasil bişi bilio musun lcd plazma tv varken benim gidip eski 37 ekran tüplü tvlerden almam gibi bişey :D |
tamam ben sivok u kötülemiyorum saglam bi adam sanırım referanslara göre ama bu 2sine verilen rakam hiç normal değil.. |
ben udinese ve çek cum. maçlarını izlediğimde sivok'u gördüm,gayet sağlam bi adamdı,bence iş yapar o.zapotacny de ii adam,onu da duymuştum ama seric'i ilk defa duydum:D |
ben zaten kötü demiyorum sadece verilen miktarın cok fazla ve gereksiz oldugunu düşünüyorum..yani toplamda hadi taş çatlasın 3e bitirilebilecek adamlar..neden 7 veriyosun? anlayamadıgım sey bu ama bu adam yani rodriguez cok beğendim ben bunu umarım alirlaR!!! alirlarsa sol taraf coşar..!! ibrahim akın niree bu niree :D |
Beşiktaş, Benfica'da oynayan Cristian Rodriguez ile ilgileniyor Beşiktaş, Benfica'da oynayan Cristian Rodriguez ile ilgileniyorhttp://medya.zaman.com.tr/2008/06/02/bjk.jpgAlmanya'da yapılan hazırlık karşılaşmasında Uruguay formasıyla Türkiye'ye karşı oynayan Cristian Rodriguez, Portekiz Ligi'nde Benfica takımında forma giyiyor.Portekiz spor gazeteleri, Benfica takımında oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Cristian Rodriguez'e Beşiktaş'ın talip olduğunu iddia etti. Beşiktaş'tan sezon başına 3 milyon Euro gibi yüksek bir teklif aldığı belirtilen 23 yaşındaki Rodriguez'in henüz kararını vermese de "geleceğinin daha da belirsizleştiği" yorumu yapıldı. Benfica ve başka kulüplerle de görüştüğü kaydedilen Rodriguez'in, Uruguay'da tatilde olduğu belirtildi. Öte yandan Siyah-Beyazlı ekibin golcüsü Bobo hakkındaki transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. Son olarak bir Fransız internet sitesi Brezilyalı futbolcunun Fransa'nın Marsilya kulübüyle ön protokol imzaladığını iddia etti. Haberde, Marsilya'nın Bobo için daha önce önerdiği bonservis bedelini 1 milyon Euro daha artırarak 11 milyon Euro'ya çıkardığı, Brezilyalı golcüye ise yıllık 3 milyon Euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün SporShow 2008 Fuarı'nda yer alan Kartal Yuvası standını ziyaret etti. İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarı ziyaret eden Sağlam, kulübün lisans ürünlerini satan Kartal Yuvası standını gezdi. Kartal Yuvası'nın açmış olduğu standı "Fuarın en güzel ve etkileyici standı" olarak niteleyen Ertuğrul Sağlam, çeşitli ürünler satın aldı. Beşiktaşlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği Ertuğrul Sağlam, taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Spor Servisi |
Alıntı:
|
bonservisi elinde ve 23 yasındasa alınsın ya böyle futbolculara ihtiyacımız var bizim bu adamı copa america da bütün maclarını seyrtmıstım ınanılmaz bı oyuncu hatta o turnuvada ılk hasta kaldıgım oyuncudu keske bızde olsa boyle bı adam dıodum sımdı adı gecıo serıcı alma tello rodrıguez sol taraf asrın sol tarafı olsun cokta guclu herıf ya valla harika olur.... |
çArşı bitmez |
Bobo'ya şimdiye kadar gelen en yüksek teklif 4 milyon euroymuş..Ertunç Soğancıoğlu açıkladı... |
bu haber zaten vardı |
bu rogriguezi kimin yerine alacakalr galiba akdroda yabancı doldu kimi göndereceklerde bunu kadroya alacaklar... Şu bobo yada cisse ikisindne biri artı kgitsede şu son yabancımızıda alalımda bitsin artık |
alında inanılmaz olur bu adam çok iyi bir futbolcu son olarak milla maçta izledim fiziği çok sağlam birebirlerde çok etkil ama yönetimin böle doğru bir iş yapacağını sanmam |
alınsa inanılmaz olur bu adam çok iyi bir futbolcu son olarak milla maçta izledim fiziği çok sağlam birebirlerde çok etkil ama yönetimin böle doğru bir iş yapacağını sanmam |
Ben de çok heveslendim ya bu adama. Ama işte birilerinin gitmesi lazım. Aslında Boboyu 10a filan satacaksın yerine mevlüt + boşalan kontenjana da bu. ah ah. |
| Türkiye`de Saat: 14:16 . |