![]() |
yaww alın gelın su adamı boboyuda satmayın allahınızı seversenız bu adamıda ezıklere kaptırmayalım |
Keşke Mevlüt gelse...Adam komple bir futbolcu... |
Mevlüt Erdinç ağır basıyor! BEŞİKTAŞ’ın transfer gündeminde 4 isim var... Bunlar W.Bremenli Klasnic, CSKA’lı Caner Erkin ve Sochaux’da forma giyen Mevlüt Erdinç. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın genç ve hızlı olduğu için Mevlüt ismini ön planda tuttuğu iddia edildi |
canere devre arasında teklif yapıldı hatta caner ile anlaşma sağlandı ancak klubü sürekli fiyat artırınca transferinden vazgeçildi alınırsa çok yararlı olur mevlüt transferi de artık bitirilmeli bunların dışında nuri şahin febenin emresine karşılık iyi bir cevap olabilir ayrıca ankaraspordan özer hurmacı ile neden ilgilenmiyorlar anlamış değilim sağ kanat için serdar özkanla rekabet oluştururlar |
kaynak? |
Nuri Şahinle Mevlüt Erdinçin ikisini birden bu yönetim alsın dişimi kırarım hatta kafamı bile kırarım.. |
bence hiç birini alınmasın bizim mehmet topuz'a ihtiyacımız var. |
mevlüt mutlaka alınmalı |
Alıntı:
|
özer hurmacı ve mevlüt |
mehmet topuz mevlüt erdinç caner erkin ve nuri şahini alsınlar 10 sene boyunca transfer yapmaya ihtiyacımız olmazzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! |
caneride mevlütüde alalım. |
fotosporsa yalandır. |
evet fenerin emre transferine en guzel cevap nuri sahin olur mevlutude alirsak yaninda tatlisi olur bide caneri alirlarsa cakamiz olurda nerde bizde bunu yapacak yonetim desem herkez dogru diyorsun der :D |
mevlüt ü ne yapıcaz anlamıyorum. bir sürü forvet var. topuz bize lazım olan. sağ kanat ön libero nerde eksik varsa kapatır topuz. |
caner ve mevlüt gelmeli cok ihtiyacımız var topuza hiç gerek yok bence serdar özkanı kazanmak istiyorsak..mehmet topuz gelırse serdar oynamaz o zaman hem de cok para caner ve mevlütü al başkann!! |
caner + mevlüt + cem atan |
Transferin gözdesi Mevlüt Transferin gözdesi Mevlüt Transfer döneminin hızlı takımlarından Beşiktaş, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam etmek istiyor. Siyah beyazlı kulüp, geride kalan sezonu ardından 3 yabancı 2 de yerli oyuncuyu renklerine bağladı. Ancak Beşiktaş yönetimi ve teknik kadrosu transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son iki gündür Borussia Dortmund'un Türk futbolcusu Nuri Şahin ile temas halinde olan siyah beyazlılar, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından (A)Milli Takım kadrosunda yer alan Mevlüt Erdinç'in transferini noktalamak için somut adımlar atacak. Bir süredir Mevlüt ve kulübü Sochaux ile temas halinde olan Beşiktaş yönetimi, bu oyuncuyu transfer etmek için Türkiye'den ve Avrupa'dan farklı kulüplerle yarış halinde olacak. Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray, yurt dışında ise İngiltere Premier Lig'inden Wigan Athletic, Bolton Wanderers, İspanya La Liga'dan Espanol Mevlüt Erdinç'i renklerini bağlamayı düşünüyor. 2009 yılında Sochaux ile sözleşmesi sona erecek olan Mevlüt'ten gelir elde etmek isteyen Fransız kulübünün ise bu oyuncunun bonservis bedelini Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası belirleyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ın, Mevlüt için resmi teklifini de Sochaux'nun bonservis bedelini açıklamasından sonra yapması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin'in transferi ile ilgili bugün bir gelişme yaşanmadığını, Pazartesi'den itibaren bu oyuncu ile ilgili temaslarını sürdüreceklerini ifade etti. |
yahu sahsim adina konusayim ben bu cocukta birsey goremiyorum sahsen tamam uzman degilim bu konuda ama futbol olarak birsey goremiyorum kontra atak futbolcusu gibi geliyor bana |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben dünkü portakiz türkiye maçında izleim çok güzel bir oyuncu ilk yarıda fatih terim çıkarıca çok üzüldüm geleceği çok paralk kontra atkları sürükliye biliyor çalım yapıp birebirde adam geçebiliyor pasları iyi bundan iyisi şamda kayısı;):D:D:D |
tabi bu benim fikrim sizi bilmem ben ama iyi bir transfer oluur |
Mevlüt çok iyi bir oyuncu, rakibin beklemediği anda beklemediği hareketleri yapıyor. Çok farklı meziyetleri var. Mevlüt'ü ilk 16 yaş altı milli takımında görmüştüm, o zaman ki 16 yaş altı milli takım antrenörü Abdullah Avcı ve Turan Mesci ikilisi idi. 16 yaşından beri takip ediyorum. Durmadan da gelişim gösteriyor. Alabilirlerse çok iyi iş yapmış olurlar.... |
cok fazla izleme firsatim olmadi sahsen ama izledigim maclarda hicbirsey gormedim sahsen ama gelisim gosterebilir tabi |
Alıntı:
gerci hicbirini gormedim biraz servet biraz 2. yarida kazim azda ourello baskasini gormedim sahada hayalet gibiydiler |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |