![]() |
gayseri vermez |
arkadaşlar gökhan ünal gs fanatiği falan değil 5 yıl kayseri de kalan ve yeni taşınan biri olarak söylüyorum.Gökhan Ünal ı Türkiyenin tanıdığı maç sonradan girip gs ye 2 gol attığı maçtı o maçtan sonra ilerde hangi büyük takımda oynamak istersin dediklerinde ben küçüklüğümden beri Beşiktaş ı destekliyorum her zaman ilk tercihim olur demişti medyada daha sonradan gs li gibi gösterilmeye çalışılsada kesinlikle gsli değil |
bence gerek yok gökhan ünalı bu tür futbolcular büyük takımlarda oynayamaz |
nobre ile değişikli oynarlar iyi olur nobre bir var bir yok formsuz olduğu zaman gökhan oynar rekabet artar febenin transfer ataklarına karşılık ünal-topuz ikilisi ile iyi bir cvp verilebilir ama umudum yok böyle transferler yapamayız yönetim sağolsun |
BENCE SÜPER OLUR FAZLASI GÖZ ÇIKARMAZ.FORVET ZATEN SÜPER BU TRANSFERLE DAHA İYİ OLUR.ÇÜNKÜ BÜYÜK YAKIMIN HAVASI DEĞİŞİK OLOUR BURDA DAHA YARARLI OLUR. |
mehmet sedef batuhan + para diye yazılıyor sitelerde |
bence bu iyi değil sırf ertuğrulun eski oyuncusu olduyğu için istiyor:S |
alinirsa fena olmaz neden cünkü genis bir kadro yeni sezon icin sart bence yoksa sampiyon olmak hayal |
kulubede sabit forvet baska bişi değil.. |
gereksiizz adam almayalım artık bu sene..kim bilir kac para isticeek kayserii daha batuhan vaar gökhanın yerinee.. |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |