![]() |
Anthonay seric Besiktas ' ta Anthony Seric Beşiktaş’ta 02.06.2008 15:27 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Avusturalyalı futbolcu Anthony Seric ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardığını bildirdi. Şirketten gönderilen açıklama şöyle: "Şirketimiz ile Avusturalyalı Futbolcu Anthony SERIC, aşağıdaki şartlarda 2 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır. Futbolcuya ilk yıl, 2008-2009 sezonu için 200.000 EURO imza parası ve 750.000 Euro garanti para, 10 eşit taksitle, 2009-2010 sezonu için 700.000 Euro Garanti para ücreti, 10 eşit taksitle ve Opsiyonlu yıl olan 2010-2011 sezonu içinse 600.000 Euro Garanti para ücreti de 10 eşit taksitle ödenecektir." :fight: |
hayırlı olsun |
o paraları ıngılterede vermıyorlar sankı arap kartat ulkelerı gıbı petrol krtalı sanıyorlar bol kesen verıyorlar |
İşte Seriç açıklaması Beşiktaş, transferini ilk kez Kartalhaber.com'un duyurduğu Seriç için İMKB'ye açıklama yaptı: HaziraFutbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu Anthony Seric ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na Seriç için yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Şirketimiz ile Avustralyalı futbolcu Anthony Seric, aşağıdaki şartlarda 2 yıl 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır. Futbolcuya ilk yıl, 2008-09 sezonu için 200 bin Avro imza parası ve 750 bin Avro garanti para 10 eşit taksitle, 2009-2010 sezonu için 700 bin Avro garanti para ücreti 10 eşit taksitle ve opsiyonlu yıl olan 2010-2011 sezonu içinse 600 bin Avro garanti para ücreti de 10 eşit taksitle ödenecektir" |
bizim deli ibo bunu yedek bırakır |
banada öyle gelıyor ibo ıkı serıcte olasa keser admada laz damarı var:))) |
Alıntı:
Yazını okuyanda 100 milyon euro verdiler sanacak , abartmayın arkadaşlar her futbolcu bu kadar para ister. |
bencede hayırlı olsun güzel bir transfer kim ne derse desin beşiktaşa yararlı oalcakta bir futbolcu .... |
Umarım tutar bu transfer, panalı taraftarların dediğini hiç takmıyorum, orda yapamadıklarını bizde yapar inş...İzleyip görmek lazım...Kadlec falan alınsa elbette daha iyi olurdu ama olmadı, hayırlısı olsun... |
Büyük harfle konu acmıyoruz... |
Hayırlı Olsun |
Alıntı:
|
hayırlı olsun diyelim insallah aldigi parayi hakeder |
arkadaşlar fenerin eski oyuncusu milan rapaiç e sorulan soruya göre beşiktaş en büyük işi yaptı serici aldı dedi onla ben hırvat mili takımında oynadım o sol bek ben sol kanat olarak ve çok ii oynadı çok güzel sol ayağı var dedi inanmayan ligtv.com.tr den bu haberi bulup video haber öğrenebilir |
HAYIRLI OLSUN UMARIM BASININ AĞIZINI ÇIKTIĞI İLK MAÇTA KAPATIR |
bende hala cok bilinmeyenli bir denklem seric... |
bakinin yabancı statüsü hayırlı olsn:) umarım çabucak defederiz..deli ibonun yedek bıraktıgı yabancılar kervanına hoşgeldin seric |
cıkcıkcık.... |
hayırlı olsun ne diyelim umarım iyi cıkar |
Bu adamı içimizden kaçımız tanıyor da deli ibonun yedeği olur ya da bakinin yabancı versiyonu olur diyoruz.. Medyada duyduğumuz bir kaç haberden dolayı mı? Peki o medyanın beşiktaş düşmanı olduğunu söyleyen biz değil miyiz? Yahu mübarekler; hele bir adam oynasın görüp öyle birşeyler söyleyelim.. Adam daha oynamadan önyargı oluşturuyoruz.. El İnsaf.. |
Ya bizim deli ibo bu adamı da kesin yedek bırakır adamın açıklmasını okudum ben ne adamlar eksttim diyo y aadam nası olacak bakalım bende bilmom hayırlısı olsun !!! |
bravo yönetim bravo sinan engin gordonu getiren insana neden bu kadar yetki veriliyor? gordon çok beğenildi de devamını mı çekmek istiyorlar? diattayı higuaini kim aldırdı bu takıma? pana beşiktaştan iyi takım mı? madem iyi neden son 11 senede 10 defa olympiakos şampiyon oldu? fenerbahçe çeyrek finaldeyken olympiakos neredeydi? futbol kaliteli futbolcularla oynanır. o kaliteli utbolcuları bulmak ise iyi futbol takipçisi olmayı gerektirir ki o vasıflara sahip idareciler genellikle beşiktaşta bulunmaz. sn. ertuğrul sağlam geçen sene ben de rio ferdinandı isterim ama alamayız diyor, diattaya bahane buluyordu. newcastlea gitmiş şuymuş buymuş. Allah aşkına premier ligde newcastle ne yaptı bu sene? liverpool faciasında 8 golü tandemde gökhan ulvi oynarken mi yedik? o rezaletten sonra elin oğlu acımıyor açıklamasını kim yaptı? şimdi size soruyorum. arjantin ve brezilya liglerini beşiktaştan herhangi bir idareci takip ediyor mu? etse seric mi alınırdı? yoksa kulübe ileride başarıyı getirecek genç yetenekler mi getirilirdi? buonanotte-escudero-pablo piatti-botinelli gibi adamları bizim oyuncu izleme komitemiz duymuş mudur? peki leo'yu diogo'yu ramires'i.. hiç sanmıyorum... |
Türkiye`de Saat: 16:28 . |