![]() |
hayırlı oldu gibi bakalım |
Alıntı:
|
yazık şu giden paralara,bu adam bu kadar ii olsaydı italyanlar ya bırakmazdı yada avrupadan bir takım kapardı. |
Alıntı:
|
adamın bizden aldığı paranın az çok oluşu önemli değiil yeterki o aldığı paranın karşılığını versin. emeğinin karşılığını alsın |
Alıntı:
carlos 1 senede alıyor 4 milyon euro. 2 senelik anlaşması 8 milyon euro. 5 milyon da ayak bastı parası. 13 milyon euro. kezman alıyor senelik 3,3 milyon euro. 4 senelik anlaşma düz hesap 13 milyon euro dielim. bonservisi 8 milyon euro. etti 21 milyon euro. emre senelik 3,5 milyon euro.bonservis 5 milyon euro. 15 milyon euro. lincoln senelik 3 ya da 4 milyon euro alıyor. bonservis 5 milyon euro. ne verdi bu adamlar futbol olarak takımlarına. ya da ne verecekler. carlos 15 milyon euroluk ne yaptı. bunlar iyi adamlar. bizimki bunların yanında basit kalır ama; bunları yazmaktaki amacım, bu adamları karşılaştırmak değil. medyada haber olmayan diğer kulüplerin aldığı ve faydalanamadıkları tpçular bunlar. biz ne yapsak haber oluyo. üzerimize oynamaktan bıkmayacaklar bir türlü. ayrıca bu adam 4,7 ama yine yönetim eseri bir 4,7 bu. ödeme planını bu kadar yayınca bu rakam normal. |
SERİA A DAN-UDİNESEDEN-ÇEK MİLLİ TAKIMINDA OYNAYAN OYUNCU ALIOSUN 3 SENEDE 5 MİLYON EURO OLAN FUTBOLCU ALMIŞSIN OLAY OLUYORTOTTNEHAM MODRİCE 20-30 TRİLYON VERİYOR AMA O TOTTNEHAM ALIR ADAM HAKETMİŞTİR....G..TÜ POKLU UGUR İNCEMANA 3 MİLYON EURO İSTİYORLAR AFFERDERSİNİZ BİZİM SİVOKA FAZLA OLUYOR BEN NE BEKLİYORLAR ANLAMIŞTA DEĞİLİM HEM KALİTELİ FUTBOLCU OLACAK,HEM UCUZ OLACAK,ŞÖLE YILLIK 500 MİLYAR+BONSERVİSİ DE TAKIMI İŞTEN ANLAMIYOR YA İYİ FUTBOLCUYU UCUZA VERECEK ADAM GELECEK ÖNLİBERO OLMASINA RAĞMEN 10 GOL 20 ASİSST YAPACAK BEKLENTİ BUDUR BİZİM ÜLKEMİZDE...AMA BAKIYORLARMI BAŞARILI TAKIMLAR KAÇ PARA HARCAMIŞLAR...FUTBOLDA ÜCRETLER NE KADAR ARTMIŞ ONU BEĞENMİYORSAK ALT YAPIYA YÖNELECEZ O ZAMAN ALACAZ 17-18 YAŞINDA GENÇLERİ 3-4 SENE VADELİ TAKIM KURCAZ..SABREDEBİLECEKLER Mİ? AMA ONDAN SONRA BU NASIL TAKIM?? BÖYLE FUTBOL OLUR MU ?? DERLER...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM GERÇEKTEN...(GEÇEN SENE TELLO DA OLAY OLMUŞTU SONRA R.CARLOSTAN DAHA FAZLA İŞ YAPTI..SİVOK DA ÖYLE OLACAK İŞTE) |
Alıntı:
İsmi cismi Türkiye de bilinmeyen bir futbolcuya bu paralar veriliyorsa bizimle daha çok uğraşırlar bende bu yönetimle uğraşmaya devam edicem !!! Milletin ağzına sakız olduk sizin yüzünüzden saçma sapan paralar harcıyorsunuz , ÇARŞI bile sizin yüzünüzden kapatılma kararı aldı ALLAH sizi bir an önce başımızdan görev itibariyle alsın İNŞALLAH ! Benim burda anlatmak istediğim olay bu adam bu kadar edermi ? şimdiye kadar sen ben yada kim bu futbolcuyu tanıyordu ? Kimse BEŞİKTAŞ la uğraşamaz ! Uğraşanlarında ALLAH İNŞALLAH hakketiği cezayı verir. Sonuç: Bu adam bu kadar paraya transfer ediliyorsa İNŞALLAH değer ! Çok sevdiğim Sayın Ertuğrul Sağlam ada bir çift sözüm var.Yıldız istemiyorum diyorsun ! bir yıldız fiyatına kimsenin tanımadığı futbolcuyu transfer etme lüksünü kullanıyorsun! Burası Beşiktaş ve her takımda olduğu gibi bir değil 3-5 yıldız olmazsa amacın ve iddan ne olabilir ? Kendi egolarını tatmin ettiğini düşünmekteyim , umarım beni yanıltırsın ... saygılar |
Bu para 4 senenin toplam maliyeti arkadaşlar bir anda elden çıkmış 8 milyon euro falan yok ayrıca bonservis bile taksitler haline ödenecek. Umarım bu paralara değecek bir transfer olur |
hayırlı olsun iyi oynayacak göreceksiniz bizim aldığımız her oyuncuya bir kulp bulunuyor zaten fb bu oyuncuyu alsa çeklerin en iyi oyuncusu olurdu emin olun burada forzada oyuncu hakkında açılmış bir topik var oyuncu hakkında bilgi veriyor: Forza Beşiktaş Forum - Konuyu görüntüle - Sivok hakkında eşsiz yorum... konuyu tam açmıyor ama formu gezerseniz görürsünüz |
Türkiye`de Saat: 09:16 . |