![]() |
Anthony Seric http://www.hizliresim.com/2008/6/26/188.jpg Beşiktaşımızın yeni transferi Avusturalyalı futbolcu Anthony Seric hakkındaki düşüncelerinizi bu başlık altında toparlayabilirsiniz. |
Yedek kulübesinde bekleyecek 2 yabancıdan birisi Seric olacaktır, onun için ligde çok fazla oynayacağını sanmıyorum, 34 maçın 20'sinde falan oynar bence...Ayrıca pana taraftarlarının dediği kadar kötü bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum, Üzülmezlen, Bakiylen falan kıyaslanmayacak kadar da iyi adam...Bonserviside elinde, umarım bu da Tello gibi çıkar, Panada yapamadıklarını burda yapar oynadığı maçlarda...Hayırlısı olsun... |
Nereden Avustralyali oluyor yav? Bu adam Hirvat degilmiydi.. Anthony... demek ki Avustralya asillimis.. |
Deli İbodan iyi olurcağına inanıyorum ! |
sol kanata canlılık getircek kim ne derse desin iyi transfer |
Hayırlı olur inşallah |
işallah hayırlı olur ama ben pek umutlu değilim önümüzde ki sezon sonu şutlanacak ilk oyuncu olur gibi geliyo. |
ya aslinda adam kaliteli adam ama bizim onceki trasferlerden dolayi biraz umidimiz kalmamis ama bizim yapmamiz gerekli olan sey takimimiza kim gelmisse iyi bir sekilde desteklemek ve uyum sorununu hemen cozmek eger uyum sorunu yasamaz yada kisa surede cozerse bu yeni defans oyunculari allahin izniyle bizi kimse tutamaz |
mozambikli de olabilir walla bu adam hakkında hiç bilgim yok... |
Ertuğrul Hoca Hazırlık Maçlarında Seric Ve İbrahim Üzülmezi Denicektir Bana Göre Seric İbodan Formayı Kapar |
Türkiye`de Saat: 00:52 . |