![]() |
panathinaikos lular baya dalga gecmıstı bunla ınsallah kazma degıldır...ama ne yalan soylıyım sınan engın ve ertugrul kontrolunde yapılan transferden de pek umıdım yok |
inşallah hayırlı olur bize faydası dokunur |
seriç te başarılı olur bence ibrahim üzülmezin yerini çoktan doldurdu güzel futbolu ve sempatikliğiyle çok güzel şeyler yapabilir.. hoşgeldin seriç |
yahu onun yaptıklarını ibo da yapar hazırlık maçlarında ki performasının 5 katını ibo yapıo bence yedek olabilir |
çok kalitesiz oyuncu bence iyi oynayacak diye boşuna ümitlenmeyin üzülmezi arayacağıızz |
Her zzman olduğu gibi Çok acele ediyoruz ..Bence bir izleyelim , BElkide adam bize çok faydalı bir oyuncu olacak ..Umarımda öyle olur ..Ama ben gereksiz transfer diyorum..Orda zıpkın gibi aydınımız var oynar telloyle onlü arkalı a.s |
çok tırışka bi adam aynen gönderilse iyi olur yabancı kontenjanı böyle gereksiz bi transferle dolduruldu |
top toplayıcısı olur sprintir dır belki :D |
iyi sayılmaz ben ce ortalarda bişey |
bu adam ne .okuna transfer edildi bilmiyorum bi tane ibrahim üzülmez vardı şimdi 2 tane oldu kaç maç oynadı kaç antremanda hrslı gözüktü yazık beşikttaşın transfer heyetine ve buna göz yuman yönetici kadrosuna |
Türkiye`de Saat: 18:38 . |