![]() |
Sarıca ve Güler de Efes Pilsen yolunda Coach Ergin Ataman'ı Efes Pilsen'e kaptıran Beşiktaş Cola Turka'da kan kaybı devam ediyor. 4.6.2008 Sinan da gitti gibi Coach Ergin Ataman’ı Efes Pilsen’e kaptıran Beşiktaş Cola Turka’da kan kaybı devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olan Onur Aydın ve Banvit ile anlaşan Erkan Veyseloğlu’nun ardından, Sinan Güler de Efes Pilsen ile anlaşmak üzere. Geçtiğimiz sezon özellikle oyunun savunma yönünde gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan genç oyuncunun, Lacivert-Beyazlı ekibe çok yakın olduğu öğrenildi. Yönetimle kritik zirve Siyah-Beyazlı ekibin, Ataman’ın yerine head coach olarak takımın başına geçirmeyi düşündüğü düşündüğü Ufuk Sarıca’nın da Efes’ten cazip bir teklif aldığı ve yine Ergin Ataman’ın yardımcısı olarak Lacivert-Beyazlı kulüpte görev yapmaya yakın olduğu bildirildi. Bugünlerde Beşiktaş yönetimiyle bir araya gelecek olan genç çalıştırıcının, son kararını bu görüşmenin ardından vereceği ve idarecilerin de yeni sezonu bu şekilde şekillendireceği ifade edildi.Kaynak:Fanatik |
yaw ne biçim bi yönetim yaa kmse sahip çıkmıo bu adamlara bjk efesten on kat daha iii takım sinan kalmalı gitmemeli |
ya yeni alınan oyuncularla hep 1er yıllık anlaşma yapıyolar.bundan kaynaklanıyor. |
super yonetim kurulu vay kartalim vayyyyyyyyyyy:captain: |
Neredeyse erkek basketbol takımını kaldırıyoruz diyecekler yaf, utanmadan!.. |
gitmek istiyorsa gitsin neyapalim..ama simdi kim yeni antrenör olicak önemli ...umarim iyi bir antröner gelir... |
ulkerin sahibi fenerli gitti fenere sponsor oldu butun oyuncularını,avrupa macları hakkını verdi. efesin sahibi BESİKTASLI?? utanmasa hicbirsey vermedigi gibi malzemecimizi bile denk getirse transfer edecek.bosuna demiyoruz BESİKTASLININ en buyuk dusmanı maalesef yine BESİKTASLILAR. |
Sinan Güler hafta başında imzalamıştı, Ufuk Sarıca'da haftasonu imzaladı. (benim konu açma yetkim olmadığı için buraya yazıyorum) Efes bizim takımı resmen dağıttı.!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:46 . |