![]() |
Kartal, Tekke'ye gidiyor Başkan Demirören'in bir yıldız transfere onay vermesi üzerine harekete geçen Kartal, Fatih Tekke için Ruslar ile buluşuyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ezeli rakipler F.Bahçe, G.Saray ve Trabzonspor'un üst üste yıldız futbolcular transfer etmesi, siyah-beyazlıları da harekete geçirdi. Savunmasını üçü yabancı, dört futbolcu ile güçlendiren, orta sahaya da Ekrem Dağ'ı alan Beşiktaş; şimdi de yıldız bir forvet almak için düımeye bastı. Siyah- beyazlılar, F.Bahçe ile G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan ve "Zenit'te mutlu değilim" açıklaması yapan Fatih Tekke için bir kez daha devrede. Yöneticilerin, bu futbolcu için önümüzdeki hafta Rusya'ya gideceği öğrenildi. Bonservisi 7.5 milyon euro Zenit kulübünün başkanı Aleksandr Dyukov'un, "Fatih Tekke'yi isteyen 7.5 milyon euro'yu gözden çıkarmalı" açıklamasına rağmen başkan Yıldırım Demirören "Taraftarımıza bir yıldız oyuncu sözü verdik. Fatih için ne gerekiyorsa yapın" diyerek menajer Sinan Engin'i görevlendirdi. Golcü oyuncudan "Beşiktaş'a seve seve gelirim" sözü alan Engin'in, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile birlikte Rus ekibiyle masaya oturacağı ve 7.5 milyon euro'luk bonservis bedelini indirmeye çalışacağı öğrenildi. yaza yaza transferde ismi geçen adam bırakmadılar insan neye inanacağını da şaşırıyor bu haber doğru bile olsa yinede her haber gibi acab mı yalanmı diye insanın aklına geliyor. |
Fatih Beşiktaşta oynayabilecek bir oyuncu yaralı olabilir ama yinede aklım karışıyor ne yapmak istedikleri belli değil |
7,5 milyon cok fazla. |
fatihi febe kezmanLa değiştircek gibi bişe vaRdı bi aRaLar ama geLebiLir yaraRLı oLcğını düşünüyorum |
gelsin tabi yaa adam gibi adam işte |
bonservis bedeli çok fazla ama pivot forvet ihtiyacını karşılar faydalıda olur..umarım alınabilir |
anca gezmeye gider sinan rusyaya fatihe verecek bu kadar paramız olsa sivok gibi zapazupatoky gibi seric gibi kazmalarla uğraşmazdık daha iyilerini alırdık |
mevlüt daha hayırlı olur bizim için |
fatih hırslı adam hırsını da sahaya yansıtabilen adam kaybetmeyi yediremiyo kendine bizede böle adamlar lazım gelsin bnce |
bize yakışmaz, mevlüt daha iyi. |
Hakan Arıkan-- Kaleci Rüştü Rençber--Kaleci serdar özkan--ortasağ İbrahim Toraman--Defans ibrahim üzülmez--ORtasağ Serdar Kurtuluş--Defans Fahri TAtan--Ortasağ MAtias DElgado--ORtasağ ricardo--ortasağ rodrigo tello--ortasağ eduard cisse--defans Sivok Seriç Zapotocny kesin olanalr burda forevet hiç yo keksin kalacakalr arasında forvet lazım beşiktaşa defans ortasağ güzel |
Alıntı:
|
Aradığımız adamdır hırsıyla tekniğiyle-hava hakimiyetiyle (Hakan Şükür'den kısa olmasına rağmen kafa hakimiyeti daha iyi diye düşünüyorum ve kafasını ayağı gibi kullandığını biliyorum..)Gelir takımı şampiyon yapar delgado holosko tello serdar özkanla..bu kadar basit...ALINMALI-Gerçekliğine inanmasam da haberin bu zamanda bir UMUT... |
o paranin yarisina mevlüt ü alin yaa... |
Alıntı:
so lacı ksag acık libero ön libero forvet sanstrafor bunalrdan ibaret oluyor ortasag denen bir oyuncu zatne yok ortasagd ediklerimin bunalr bend esana bunalrı söyleyim bari öğren |
çok iyi futbolcu ama biraz zor gelir türkiyeye dönmeyeceğim dedi. |
Fatih, Türkiyenin en iyi forveti, 4-4-2'de oynasak, 4-5-1'de oynasak başarılı olabilecek bir oyuncu, yanında Holosko gibi biri oldu mu daha iyi olur tabii...Ama Fatih'i alabilmemiz için Bobo'yu göndermemiz gerekir, anca ordan gelecek paraylan alabiliriz Fatih'i...Zaten Bobo ve Holosko gibi iki süper forvetimiz varken bir üçüncüsüne ne gerek var, büyük ihtimalle Bobo'yu göndereceğiz diye planlıyorlar her şeyi... |
valla beşiktaşta şuadna kalıcı bir forvet yok durumlar hayla belirsiz artı kbir forvet alınmalı takıma kim olursa olsun bitanem alınmalı |
gencecik Bobo'yu satıp Fatihi alacaksak kusur kalsın gelmesin böyle iyi.Ha ama Bobo kalacaksa ve fatih alınacaksa hoş gelsin sefa gelsin.ki bobo kalacaksa çok anlamsız bi transfer olur.Fatih'e verilecek parayla Seriç yeriine kadlec alınamazmıydı.bu mantıkla çıkıncada bu haber yalan haber:) |
Alıntı:
bobo gitmek istiyoru mdedi gazete iki teklifi görünce böyle adamı daha neden takımda tutacazki gitsin cehennebin dibine kadar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
brezilya mill itakıma çağrıldıgında televizyonda maç sonunda dedi canl ıbir şekidle dedi görünen şekidle dedi direk bana demesinem igerek var kardeş... iki teklif görünce ben fransada top oynamak istiyorum managerime teklifler geliyo değerlendirebilirim diyen bir adamın bu takımda işi olmaz madme haberleri taki petmiyon bo şbo şknouşma |
kaalcağı kesinleşince teklifler fos çıkıncamı dedi kardeş ailemle mutluyum diye şmidi yine teklif gelsin yine der bu adam |
mevlüt veya fatih ikisinden biri alınmalı ama bu sezon yönetimin taraftarı çoşturacak bir transfer yapacağını sanmıyorum |
Alıntı:
Şimdiye kadar birçok Avrupa takımından transfer teklifi aldığın söyleniyor. Bu konudaki son gelişmeler ne aşamada? “İstanbul ve Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Sözleşmem de sürüyor, niye gideyim ki? Burada kalacağım. Ama kulübüm beni satmak istiyorsa, o zaman yapacağım bir şey yok. Bu yönetimin kendi bileceği bir iş. Sözleşmem bittiği zaman daha 25-26 yaşında olacağım. Tam futbolun olgunluk dönemi. O zaman Avrupa’ya açılabilirim.” Kaynak.Vatan-AA |
iştee yönetimin yıldız futbolcusu :))almayalıım gereksiz bence.. |
Valla ya mevlüt ya fatihi alsınlar yerli iyi bir forvetşart bence |
yok artık o kadar para çok 7.5 çok fazlaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
nasil yok ya holosko nobre bobo batuhan bunlar ne |
bobo iyi bir bonservis ücretine satılmalı ve yerine fatih sultan tekke alınmalı.hemde kesin... |
mevlüt ü alsınlar daha iyi |
yalan haberdir. |
kimse gelmez bize merak emeyin bonservis te vermeyi o yzden |
Yerli bir iyiy forvet alınmalı ya mevlüt ya tekke |
Bence de Mevlüt yada Fatih kesinlikle alınmalı. |
7.5 milyon € yoq artık |
fatihin ahı gitmiş vahı kalmış bize genç hırslı dinamik oyuncular lazım ama şu ana kadar olan transfer gelişmeleri rakiplerimizinkine göre içimi bunaltıyor. |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |