![]() |
BeŞiKtAş O kadar değerli olamaz olsa o kadar ucuza alamazdık!demek ki ya yalan yada düzelmamiş! |
düzeltilmiş gibi görünüyor ama bakalım lig başalyınca görecez |
Bakış açısına göre değişir eğer uyum sağlarlarsa holosko gibi ozaman kimse geçemez bizi |
bnce dğil defansa aldığmz o 3 futbolcunun ez 1 tanesinin yıldız,tecrübeli biri olması gerekiyordu ama almadılar ayrıca cisse yerine geremi,makalele,viera gibi birini almamız sart yoksa yine bizi üzecekler |
sivok un maçını 1-2 kez izledim yetenekli bi futbolcu. fakat zapo yu hiç bilmiyorum. işallah artık defansı toparlamışızdır |
daha ağustosa akdar vaktimiz var görecez düzelmişmi ama benim gördüğmü kadarıyla şuanda tek sorunumuz forvet... nobreyle boboyla olacak iş değil bi sağlam forvet gelmeli |
valla gökhan zan bu takımda durduğu müddetçe bize şampiyonluk haram. gökhan zan yeni gelen çek futblcuları da bozar. buraya yazıyorum. |
yeni transferlerle defansın düzeleceğine inanıyorum ortada sorun olmaz solbekte inşallah üzülmezi aramayız sağbektede ali tandoğan değil serdar kurtuluş oynarsa defansımız çok ii olur |
Bekleyip görces.Bşka yapck bişy yok |
eger yıne alı tandogan ve ıbrahım toraman 11 de oynayacaksa duzelttık dıyemem...bence zapotocny nın yanına tecrubelı kalıtelı bı yabancı alınmalıydı...sivok stoper degıl bu arada on lıbero yanı cıssenın mevkıınde oynuyo |
Türkiye`de Saat: 21:41 . |