![]() |
3 tane cisse ederse hemen cisseyi gönderelim 1.5 milyon alıyo çok fazla vasat topçuya... sivok,serdar kurtuluş,fahri tatan gibi oyuncular o bölgede oynayabiliyo... |
Ben Cisse yi hemen satarim talip olsa. 3-4 tane ön libero var simdi.Sivok dan cok umutluyum,hem genc hem kaliteli oyuncu eger uyum sorununu cabuk atlatirsa 100de100 takima büyük katki saglar. Zaten bizim derdimiz defans degil ön libero ve takim defansi yani orta sahadan defansa yardimlasmanin düsük oldugunu düsünüyorum ve Cissenin bu yükü kaldiramadigindan dolayi problem yasiyorduk. Yeni transferlerlen hem defans hem ortasaha düzeldigini düsünüyorum ve gelcek sezon icin Nuri Sahini alip transferi kapatalim. |
Bekle ve Gör :);) |
işte hayalini kurduğum defans !!!! sağda ali tandoğan ortada gökhan zan ve tuna üzümcüüü solda ise ibrahim üzülmez :( aman Allahım kabus gibi bakiyi arayacakmıyız neyiz bu seric ve zapo patlar diyor herkes sivok da halen sakat ise takım halinde göçtük |
alı tandoganı gondermedık bı de sozlesme verdık ne ısı war abı onun bu takımda?bence ılk gonderılmesı gereken tandogandı besıktasa yakısmıyo oyle oyuncu bı de gereksız gereksız hakeme ıtırazlar kendını sureklı yere atmalar fln oynadıgı futbol da bıseye benzemıo |
düzelir insallah.baska beklentimiz yok zaten |
bence bu sene defansa onem verıp adam gıbı bışeyler yapıcaklar yani inş.. yaparlar :( bu yonetımden umutlanmak bayaa zor be kardeşim işimiz allaha kalmış |
benim bu çeklerden umudum yok.çekler devamlılıgı olan futbolcular olmuyo pek ama inş yanılırız bekleyelim görelim. halbuki defansada lagrotaglie,silvinho, tuhram gibi adamlar olsaydı rahatlardık ama nasip.. |
Tomáš Zápotočný; yahu bu adam nerde hiç bir yerde haber yok bjk ın resmi sayafasındaki oyuncu listesinde de yok adı defans göcük gibi yine?????? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:08 . |