![]() |
:D..ne güzel olur..ama Kayserilerin Is adamlari ne isi var onu anlamadim...gelsin artik ya..Bomba olur ozaman ....oda bizim bombamiz olsun... |
az kaldı az olacak topuz işi |
7 milyon Eurodan fazla vermesinler, o paraya verdiler verdiler, vermediler büyük bi fırsatı teptiler.O kadar parayı hiçbir kulüp vermez daha...Alsınlar turşusunu kursunlar!..Şimdi diyecekler, bizim hedeflerimiz büyük, seneye iddialı bir kadro kurmak istiyoruz falan gibi palavralar uyduracaklar, madem öyleydi de neden G.Ünalı'ı sattınız derler adama... |
Kayseri forumundan alıntı: Alıntı:
|
vallah salihcan hakketen helal sana ya :D..nerde bir transfer olursa sen hep birseyler buliyorsun...cok iyi arastiriyorsun bizim icin..cok tesekür ediyorum ...: |
Alıntı:
|
evet ya artik gelsin...cok iyi oyuncu hemde Türk oyuncu daha ne istiyorsun...gitsin alsin..ama tabikii okadar astronomik para degil 6 yada 7 Milyon iydir... |
ertuğrul hoca geldin geleli bir işe yara getir şu adamı:) |
gelirse cok iyi olur bu arada gayserililerin forumuna da bakdim yok zart zurt alamazlar gidemez diye yazmislar gokhan icinde oyle zart zurt lafdan anlamiyorsunuz satmiyoruz demislerdi |
kayseri bu yıl Topuzu satıcak ama ne kadar fazla koparırsak kar misali yapıyor |
Türkiye`de Saat: 13:54 . |