havali_cocuk | 17-07-2008 19:21 | Alıntı: cambaz_28´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 706057)
SAYIN UYECILER BIR KAC YERDE OKUYORUM BASKANA VE ENGINE TAKMA ISIMLER TAKILMIS BUYUK KAFA,TUPCU,MAFYA YANI BESIKTALIK BU MU KENDI BASKANINA VE YONETIMDEKILERE BOYLE SOYLENECEKSE BEN BU SITEDEN CIKACAM ASLA GIRMEM.
CUNKI BASKANDA ENGINDE BESIKTASIN KOTULUGUNU ISTMES ISTESELERDI TUMER GIBI BJK SATAR FENERE GIDERDI LUTFEN BUNU DUZELTIN VE HERKESE YAYIN SAYGILARIMLA SAVKIN A. | Beşiktaş'lılığı bu şekilde ölçüyorsan hiçbirşey demiyorum. Büyük kafa evet bu sözcük birazcık aşırı, bu konuda haklısın ama diğer sözcükler için hiçbirşey demiyorum, taraftarda sıkılmış usanmış ne yapsınlar.. Küfür etmek yasak zaten buralarda...
(Kendi başkanına ve yönetimdekilere böyle söylenecekse ben bu siteden çıkacam asla girmem) demişsin.. O zaman sen Yıldırım Demirören'i ve Sinan Engin'i şimdiye kadar bitirmeliydin? Ama görüyorum ki hala savunuyorsun. Liverpool yenilgisinden sonra Sinan Engin'in bir açıklaması vardı bilmem biliyormusun, (Elimizdeki MALZEME bu) buradan artık sen birşeyler çıkartmışındır umarım..
Saygılar dostum... |