![]() |
delgadoyu kesmesine gerek yokki onla beraber oynar delgado tello yıldıray üçü beraber oynasa kötümü olur :D |
nuri olmazsa yildiray olsun faydali olacagina inaniyorum |
Nuri mi Yıldıray mı deseler Nuri derim, tamam Yıldıray da çok iyi bir oyuncu ama Nuri çok daha genç, bizde iyi bir performans gösterdi mi yine büyük kulüplerin gözdesi olur, transfer teklifleri yağmaya başlar...Yıldıray gelirse belki sorun da olabilir, Delgadoylan yan yana oynayamaz bence, oynarsada tek forvet oynarız, bu tek forvet Holoda olmayacağına göre Holoya yazık olur...Her bakımdan Nuri daha iyi gibi geliyor bana, umarım alabiliriz, yönetim kedi olalı bir fare daha yakalar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tekke-topuz-nuri derken yıldıraya geçtik bu yönetim hiçbir işi başaramayacak umudumu tamamen kestim ben |
yıldıray abimde yakı$ır BEŞİİKTAŞIMIZA..... |
kadro genisligi lazim bu takima nuri yildiray ve topuz bu ucunden 2 sinin alinmasi cok iyi olur topuzla nuri favorilerim artik herkeze besiktasin burda oldugunu yikilmadigini gostermeleri lazim bu sezon bu takima sampiyonluk lazim baska caresi yok |
Beşiktaş'ta yeni rota Yıldıray http://image.haber7.com/haber/34807.jpg Başkan Demirören ve menajer Sinan Engin'in bizzat yönettiği 'Nuri Şahin operasyonu' sonuç vermedi. Beşiktaş şimdi Yıldıray Baştürk'ü iknaya çalışıyor.. Üç yabancı, iki de yerli transferle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ın, Nuri Şahin transferi sonuçsuz kaldı. Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in gizli olarak yürüttüğü operasyonda ilk olarak Dortmund ile görüşüldü. Ancak 2 milyon 750 bin euro'luk bonserviste ısrar eden Alman kulübü, pazarlığa yanaşmadı. KAN DEĞİŞİKLİĞİ İSTİYOR Nuri Şahin de "Henüz Almanya'dan başka yerde oynamak istemiyorum" açıklamasını yapınca Beşiktaş rotayı Yıldıray Baştürk'e çevirdi. A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosundan çıkarıldığı için morali bozuk olan Yıldıray'ın yeni bir kan değişikliğine sıcak bakabileceği belirtildi. Yönetim şimdi usta lejyoneri ikna etmeye çalışıyor. (Fotomaç) |
nuri şahin gelmedi yıldıray hiç gelmez bence bu haber gene balon artık beşiktaş a hiç bir iyi futbolcu gelmek istemiyor ne dedinin bilmiyorum ama şuanki kadromuzdan bobo,delgada,tello,yu falanda verirsek onlardan başka iyi adam alamayız elimizden kaçırmayalım biz bu adamları :hmmmm2::hmpf: |
Türkiye`de Saat: 18:50 . |