![]() |
bobonun satışı bobo yu diyelimki 10 milyon euroya sattık bu parayla beşiktaşımıza hangi forveti transfer ederdiniz?:hmmmm2: |
bize marsilya daki cisse gibi bi santrafor lazım. |
elbet o paraya bobodan iki gumlek üstünü buluruz |
pantelic |
Klasnic üstelik bedava:) |
yok o para ile tigananın parasını veririz biz işi uzatırız yok mahkeme yok cas derken fayizleri ile o para 5 yada 6 milyon olur buda bobo bedavaya gitti sonucu ortaya cıkarır |
fatih tekke ve klasniç olabilir. |
mewlüt klasniç wagner love wea djibril cisse.. |
bobo ve tello gitmesin onları çok seviyom |
Demirörene borcunu verirdik giderken haciz ettirmesin diye |
Wagner Love, Kone, Cisse, Defoe, Saha, Owen, Heskey, Andrew Johnson, Bojinov, Kiebling, Grafite, Pantelic,Crespo, Pazzini, Baptista, Reyes, Zigic, Guiza gibi oyuncular alınabilir, 10-15 milyon € arası bir şeydir bonservisleri herhal...Tabii bu oyuncuları Türkiyeye getirmek büyük marifet, ama getirirlerse de 1 hafta içinde çıkar paraları forma satışlarından...Hepside büyük oyuncu, Bobodan çok daha iyi oyuncular bence, hem isim olarak hem de oyun olarak...En kötü ihtimallede bonservisi elinde olan Klasnic'i veya da parayı bastırıp F.Tekkeyi getirebiliriz...Boboyu da aramayız bence... |
valla aslında bi fm veya cm oynasalar bi çok oyuncu bulabilirler:) |
Alıntı:
|
mevlüt ya da kalasnic. ama ilk tercihim mevlüt |
Klasnic almmız dah iyi olurrrrrrrrr |
CRISTIANO RONALDO |
ronaldo?:) bide sergio agüero süper olurdu:) |
yaşlı olmasına rağmen kolleri ve turk olarak da mevlütü yada tekkeyi isterdim |
carew i sattık üstüne kolleri alırsak ayıp olmaz mı |
az önce star ana haberde uğur dündar bobo'nun 8 milyon euro karşılığında dinamo kiev'e satıldığını flaş haber olarak geçti ancak daha hiçbir haber sitesinde böyle bir haber yok. |
klasnic fatih tekke eren derdiyok mevlut bu oyuncularin hanqisini alirsak alalim bize cok katki saqlarlar |
Bu haber doğru mu bilmiyorum; ama satılırsa şaşırmamak lazım, sonuçta yönetim aklına koymuş bunu...Asıl önemli olan, Bobo Kiev'e gider mi, Fransa Liginde oynamak varken Rusya'yı seçer mi, ben sanmıyorum...Yaparsada yanlış yapar...Ayrıca 8 milyon Dolarda azmış, 11 milyon €'lar falan yalanmış demekki... |
zaten medyada çıkan haberlerde genellikle fiyatlar biraz şişirme oluyor. bence bobo için 8 idealdir. |
valla bobo nun satışı sanırım asparagas ntv sporda da bahsetmiyor hiç. keşke satılsa. |
djibril cisse |
Alıntı:
|
10 milyon euroyu kendim alır aslanlar gibi çıkar oynardım:):):) |
bi gazete cska ya gidiyo diyo digerinde rubin kazan bence sallıyorlar tamamen |
satsak bari elimizde kalmasın kafa olarak bitmiş bi futbolcu. 8-10 milyon eurolardan bahsediyolar doğruysa o para bobodan çok çok daha iyi bi forvet alırız... |
gitti gidiyor gitti gidiyor git artık bobo... |
klasniç....hemde bonservisi yok...hem klubude rahatlatır o para.. |
BONSERVİSİ YOK DA 10 MİLTON U NAPCEZ GENE BİRİLERİNİ ALMAK LAZIM:) |
BOBO SATILMAMALI |
w.love veya fatih ve mevlüt alırdım |
bende isterim de sonra hangisi oynucak daha holosko nobre batuhan var:) |
Bobo satılmamalı, ama gitmek isterse de en az 15 e verilmeli daha aşağısı olmaz |
bobo da ruslarla anlaşmış kimi alıcaz acaba? sağlam santrafor alsak bari... |
fatih tekke alcas allah korusun |
bobonun yerine ya çok kariyerli birini almalıyız yada geleceğin yıldız adaylarından birini |
Türkiye`de Saat: 12:30 . |