![]() |
Bobo gitti Arkadaşlar az önce star haberde söyledi bobo 8 milyon dolar karşılığında dinamo kiev ile anlaşmış hayırlı olsun ne diyelim genç bir yıldızı kaybettik:( |
umarım doğru değildir :( yerine fransa 2. liginden birisini getirmeseler bari bu yönetimden herşey beklerim gerçi |
8 milyon dolar az geldı bana yanlıs olmasın |
star haber son dakkada topuzun transferi haberini vermişti ertuğrul kayseri organize sanayiyi gezerken hatırlatıyım dedim:) |
Bu haber dogruysa eger bu yonetim hemen defolup gitsin |
sakin olun resmi sitede yazılmadığı sürece hiçbirşeye inanmayın |
sanmıyorum.star haber yapıyor böyle şeyler... |
hani marsilya 12 ye cıkmıstı. |
resmi siteye baktım yoqqqqtu bobo gitti diye bir şey yanlışlık olmasın bize daha iyi bir kaynağın olsaydı yada iki tv kanalında gösterilseydi inairdım ama şimdi inamıyorum:( |
feyk bunlar feyk xD sati$ fln yok arkada$larr rahat olunn ne qelen ne qiden war bilindik isimlerin disindaa |
hergün yeni bir bobo haberi adamı resmen dışladılar satışa getirdiler yazıklar olsun yönetim ve medya ya |
bu işin 8'i 10'u yok artık. bence satışı süper oldu kalsa daha kötü aklı bölündü bi kere bobonun oynasa ne kadar verim alabilecez. önemli olan yerine kaliteli bir forvet alabilmek... |
Alıntı:
|
8 milyon dolar az. O fiyata gideceğini sanmıyorum |
ya srat spor haberlerinde hep yalan sölüyo buda yalan |
gidebilir ama o 8 keşke euro olsaydı! |
Star hergün bir bomba patlatıyo zaten..Yarını bekleyin arkadaşlar:D |
KoLpa ßasın aßi takmayın siz.basına inancak olursak marsilya 12 mlyn vermiştii senn naaßer |
hadi hayırlı olsun çok işler başardı beşiktaşta yeni takımında da başarılarının devamını dileriz... |
hani 11 milyon £ veriyolardı biz çok ısrarmı etmişiz 8 milyon $ verin dye acaba yapar bizimkiler hani çok pazarlık yaptık filan :D:D |
ya bobo kievde napcak bizden büyük kulüp sanki dinamo..ya yalandır ya |
bobo yu satsınlar hatta uzerine para versinler sonra biz takıma cebimizden para verdik desinler yerinede bahreyn liginden birini alsınlar ne guzel takım yonetilior yawf degilmi :P :S |
yok be kardesim 8 milyon euroya vermedilerde 8 milyon dolarami vercekler yalan haber starin herzmanki yalanlarindan biri daha |
haaa iyi bak euro ya gectilerse ne ala simdi daha da kardayız sırtımız yere gelmez artık... :D:D:D |
Star da iyi salliyor haberleri. Bence satis falan yoktur. Bobonun yerini doldurmak cok cok zor |
Alıntı:
haber doğruysa yönetim niye defolup gidiyo tek başınamı sırtlıyo bobo bu takımı giderse gitsin başka oyuncumu yok |
Euro da değil dolar.. yok ya inanma bu habere.. Moskova 15 veriyodu Marsilya 8-12 veriyodu ne oldu ya? Kiev'de kankası mı var ne? |
bir deli kuyuya taş atmış kırk kişi çıkaramamış neden?............ geç bunları anam babam geç bunları......... |
inşallah dedğiniz gibidir ben duyduğumu yazdım kalmasından yanayım ama ne kadar fayda sağlar onuda bilemem |
star,hürriyet gibi medya organlarına itibar etmeyin |
ya nasıl satarlar bobo'yu yaaaaaa delirmemek elde değil:(:( bobo'nun yerine berbat birini alacaklar arkadaşlar bakında görün...:(:(:(:(:( |
HAYIRRR YAAA HAYIRRR YAA DAHA YENİ GÖRDÜM BOBO Bİ YERE GİTMİYO HEM ARKADAŞA KATILIYOM RESMİ SİTEDE BİŞEY YAZMADIKÇA İNANMAYINNhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
oo dinamo kiev cıktı şimdide her kanalda farklı bi takımla anlaştı diye haber cıkıyor :D:D:D cska ve rubin kazandan sonra bu |
Türkiye`de Saat: 01:24 . |