![]() |
İspanya'da yıldız avı İspanya'da yıldız avı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "İspanya’dan Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı önemli bir ismi takıma kazandırmak için büyük uğraş veriyoruz. Transferi sonuçlandığında ismini açıklayacağız" dedi http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Levent Erdoğan, önceki gün 2008 Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre-Türkiye maçını izlerken oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Başkan Demirören, siyah beyazlı takımda yeni sezonda süper bir kadro oluşturacaklarını belirterek İspanya'dan yıldız bir oyuncu getireceklerini söyledi. 2 gündür Kenan Öner ve menajer Murat Kuş ile İspanya'da bulunduklarını kaydeden Demirören "Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve menajerimiz Sinan Engin tarafından oluşturulan transfer raporu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın gurur duyacağı süper bir oyuncu ile görüştük" dedi. Bitince açıklanacak Takımın eksik olan mevkilerine transfer yaptıklarını vurgulayan Demirören sözlerini şöyle sürdürdü: "İspanya'dan Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı önemli bir ismi takıma kazandırmak için büyük uğraş veriyoruz. İspanya'nın önemli kulüplerinden birinde oynayan bu oyuncunun işini kısa sürede bitireceğiz. Transfer sonuçlandığında da ismini açıklayacağız. Hedeflerimiz büyük. Yeni sezonda UEFA Kupası ve Süper Lig'de üst seviyede oynayarak Türk futbolunu en iyi şekilde izlettirmek istiyoruz. İspanya'da Villarreal Kulübü Başkanı ile de Nihat Kahveci konusunda görüştük. Nihat'ı İspanya ve İngiltere'den de birçok takım istiyor, ama kulübü onu satmak istemediğini belirtti." Defansın iyi oyunculardan kurulu olduğunu kaydeden Demirören, "Sağlam ve Engin, yeni sezonda rakip forvetlere gol izni vermeyecek süper oyuncuları takıma kazandırdılar. Geçen yıl da defansımızda sorun fazla yaşanmadı ama bireysel hatalar oluştu. Yeni dönemde işi şansa bırakmayacağız" dedi. |
Ersen Martindir o ilgilendikleri oyuncu |
david villa:p |
ne av e av hala bir yıldız yok piyasada bakın hamsiler neler yaptı bu sene aldıkları oyuncular türkiyede olağan üstü işler yapacak oyuncular biz hala neyin peşindeyiz |
ahanam da yazıom buraya "javier saviola" |
Birşey çıkarabileceklerini sanmıyorum. |
yoksa gudjohnsenmi |
Türk seyircisinin yakından tanıdığı? Nihatla Ersen dışında kimi tanıyoruz be yakından? |
Bir de Real Betis'te Arzu diye bi futbolcu var belki hani ismi tanıyoruzdur:D |
Osasuna'dan ortasaha Çek Jaroslav Plasil bu isim. |
deco da olabilr :D |
Yapta görelim |
saviola veya aimar.... Boboyu kesin satacaklar herhalde |
plasil çok iyi bir oyuncu ama forvet arıyorlarsa kesin saviola'dır. |
febe emreyi alınca bizimkiler de bizi oyalamaya başladı transfer yapacakları felan yok |
İspanya dan çok zor adam alırız:) |
saviola 1,5 metre o forvet olmaz beşiktaşa bize yapılı kafa toplarına hakim adam lazım |
3 gün sonra çıkıp derler başka transfer yapmıcaz diye... |
eto'o :D |
Alıntı:
|
Eto, robinho, van nistelrooy, henry, aguero, saviola, david villa, raul, kanoute, luis fabiano (bence o gelir), milito, forlan, morientes, luis garcia, nihat, rossi, oliviera, daniel guiza, krkic olursa bunlardan biri olsun :D |
Alıntı:
İsmail Aİr 'i geçtin uçmakta. bunların hiçbirisi gelmez :) mallorca 'dan kamerunlumu nijeryalımı bir oyuncu var WEbo galiba aha gelse gelse o gelir. |
ispanya'dan, yıldız, türk futbolseverlerin tanıdığı bir adam, kelepir olmalı, gözden düşmüş olmalı, kim olabilir? SAVIOLA tabi ki. |
Alıntı:
Bi de AİMAR.... |
Alıntı:
|
UZAKTAN SAVIOLA GİBİ DURUYOR AMA DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN OLUR NE ALAKA YA BİZE GÜÇLÜ ADAM LAZIM...AL MEHMET YILDIZI KOY SAVİOLANIN YANINA 50 GOL ATSIN İKİSİ....TEK SAVIOLA OLMAZ EKÜRİSİ LAZIM... |
nihat değil kesin de belki saviola olabilir |
betisli eduya hayır demem |
arkadaşlar kanmayın bu haberlere ve demirorenin saçma sapan konuşmalarına. kombineleri satmak için yapıyorlar. kimseyi alacakları yok. sezon acılırken yine fransa liginden aptalca bi defans oyuncusu ve arjantinliginin dandik takımlarında yedek kalan bi forvet oyuncusunu alıp gelirler.. bakın sakın bu sene ümitlenmeyin şampiyonluk için sonrasında hayal kırıklığına uğramayın, üzülmeyin... ben demiroren olduğu sürece çok rahatım. hiç bi zaman şampiyonluk parolasıyla sezonu açmadım ve şu geçen 5 senede hiçbi şekilde üzülmedim siz de öyle yapın canınızı sıkmayın.. 2010 yılına şurda çok az kaldı bu adamlara 5 sene dayandıysak 2 sene daha dayanabiliriz..! |
gudjohnsen veya saviola. |
saviola+ersen martin |
gudjohansen veya kounute olmadı ronaldinho:D veya et'o:D:D:D |
Etoymus :D |
anca kazma birini alırız ya yada şöle küme takımlarında pynayan basit ucuz adamlar alırz beklemesn kimse saviola felan |
spor3.com'a göre besiktas real betis den edu ile anlasti, aksam da da o yaziyo, ispanya takimi, süper yildiz buysa...... |
edu gerçekten çok çok iyi bir oyuncu ama o benim bildiğim kadarıyla 10 numara tipinde bir oyuncu |
Alıntı:
|
evet edu isimleri dolasiyor ama kimin yerine gelecek bu edu ben onu anlamadim haber bastan sona yalan bence |
Gelince görürüz:D |
Türkiye`de Saat: 10:28 . |