![]() |
Oscar Cardozo Oscar Cardozo http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...dozo1306bb.jpg Menacerler Benfica'nın yıldızı Cardozo'yu önerdi. 44 maçta 22 gol atan Paraguaylı golcü için harekete geçildi. 13.6.2008 1.94 boyunda Şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Bobo’nun yerine bir golcüyü almak için de çalışmalara hız verdi. Menacerlerin önerdiği Podolski, Halil Altıntop gibi isimlerin ardından Beşiktaş, Portekiz ve İspanya’yı da mercek altına aldı. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine ilk olarak Benfica’nın Paraguaylı forveti Cardozo geldi. 25 yaşındaki ve 1.94 boyundaki golcü, Kartal’a yeşil ışık yaktı. Morientes ile Saviola Uzun boyu ve güçlü fiziğine rağmen ayaklarına hakim bir görüntü çizen Cardozo, çok başarılı bir sezon geçirdi ve 44 maçta 22 gole imzasını attı. Benfica’nın yüksek bir bonservis bedeli istemesi ihtimaline karşı, Beşiktaş’ın alternatif yıldızları da hazır. Menacerler, İspanya’da fazla forma şansı bulamayan Morientes ile Saviola’yı da Beşiktaş’a getirmek için teklif yaptı. |
bobo gitmeden forvet haberi çıkıyor nasıl iş anlamadım |
bobo'nun tek alternatifi wagner love'dur. boşluğunu ancak love doldurabilir. |
yalan haber.... demedi demeyin, ispanyadan birini alırsak, ya saviola ya aimar |
keske dogruluk payı olsa bu adam bobonun fiyatının iki katına alınmaz... |
bobo'nun yarısı etmez:D aslında carew'i alabilsek de alsak özledik:D |
Alıntı:
|
bıarakın bu haberleri |
hele bobonun satışı gerçekleşsin biz bu haberleriden daha çok duyarız |
love kim ya bobonun yarısı olamaz |
bu admaı alcak tıpa varmı bizde:) adamı daha sene başı 9a aldı benfica:D |
haha arkadaslar bu haber podolskiden de cok sacma. benfica sözlesmesinde 50 milyon€ ya gider yazmis, sizce bir az fazla degilmi?? haha :D |
He he he komedi transfer bitti bence sadece gündem bunlar |
cardozo yu begenmeyenler var ilginc :) aslinda tam aradigimiz adam tek forvette oynar cift forvette oynar her sistemi oynar bu cocuk |
Siyahi bir forvet güzel olur bence. |
Varsa yoksa Cardozo Varsa yoksa Cardozo http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...Y280000000.jpg Beşiktaş, Bobo´nun yerine Benfica´nın yıldızı Cardozo´yu renklerine bağlamak için bastırıyor. 14.6.2008 Dinamo Moskova´yla anlaşan Bobo´nun yerine golcü arayan Beşiktaş Yönetimi, Benfica´nın yıldızı Cardozo´yu renklerine bağlamak için bastırıyor. Başkan çok istiyor Kara Kartal’da Bobo’nun takımdan ayrılması büyük ölçüde kesinleşirken, Beşiktaş forvet transferi için düğmeye bastı. Hem Türkiye Ligi’nde, hem de UEFA Kupası’nda başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Benfica’nın Perulu golcüsü Oscar Cardozo için görüşmelere başladı. Özellikle Başkan Yıldırım Demirören’in istediği yıldız futbolcu, geçen sezon Benfica formasıyla çok başarılı bir görüntü çizmiş ve 44 karşılaşmada 22 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Bonservisi pahalı ama... Arjantin'den 9 milyon Euro karşılığında transfer edilen Cardozo’yu, Benfica bırakmak istemiyor. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın ısrarlı tavrı, Perulu futbolcunun Beşiktaş’a gelebilme ihtimalini artırıyor. Bobo’dan gelecek olan 7 milyon Euro’yu Cardozo’nun transferine aktarmayı düşünen Beşiktaşlı yetkililer, yüksek bonservis bedelini taksitlere bölüp, cazip bir ödeme planıyla bu sorunu aşmak amacında... |
ya benfica 50 milyon istiyo, 50 yilda öderiz biz bu parayi |
bu adam kim seyreden varmı bobodan iyimi? |
44 maç,22 gol |
bende bu adamı hic seyretmedim ve adınıda yeni duyuyorum 50 milyon cok para cordozaya verilmez bence sen vereceksen eger bu parayı git al saviolayı yada bobo yu verme cünkü bobo seneye bence avrupanın en iyi golcülerinden biri olacaktır |
Bu adami bir kaç kez gördüm: harika bir futbolcu ve bu yüzden bize gelmez :) |
çoq ii bi adam ama bizde oynucaaNı hiç sanMıorm..! |
istatistiki olarak mükemmel..Kartalım için hayırlısı olsun |
YA ADAM GELDİ DE SANKİ İŞ BOBODAN İYİ Mİ KÖTÜ MÜ ONA KALDI..BOBO GİBİ EN KRİTTİK MAÇTA SATAN ADAM DEĞİLDİR HERHALDE KALDI Kİ BU ADAMI ALAMAYIZ .YA BEN UNUTAMIYORUM O HAREKETİNİ VE UNUTMAYACAM BOBO. BEŞİKTAŞ TA KALSA DA GİTSE DE BENİM GÖZÜMDE OLAYI BİTMİŞTİR.. |
bu adamı almamız mümkün deil |
Cardoza,Moriantes,Saviola hepsi Bobo'dan iyidir.İyi para verilirse hemen satsınlar.Bu sene en fazla geçen seneki kadar randıman verir. |
Saviola en fazla kezman kadar oynar türkiyede, morientes zaten hayal unutun, Cardozoyu da kimse aptal deil bizim Boboyu sattığımız paraya satsın. |
arjantin'de boca juniors'ta oynuyordu sezon başında benfica'ya transfer olmuştu. çok iyi bir futbolcu bobo'nun yerini doldurur bence ama alabileceklerinden umudum yok:D |
Alıntı:
|
bu adami satarlar satmasina ama ucuza satmayacaklari kesin almak icin en az 15 i cikaracagiz gozden bikere herkez bizim gibi salak degil oyuncusunu 7 8 milyon verene satacak |
1)bu adam super bir adam 2)benfica bu adamı en az bize 15e kakalar!! 3)bu adam perulu degil paraguaylı 4)bu haber tamamen kolpaaaaaaa |
Cardozo listede YENİ sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Bobo’nun satılması halinde yerini güçlü bir golcü ile doldurmayı planlayan siyah-beyazlılar, daha önce kendilerine menajerler tarafından önerilen Benfica’nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo’yı transferin ilk sırasına koydular. Beşiktaş menajeri Sinan Engin de yaptığı açıklamada Cardozo ile ilgilendiklerini doğruladı. Beşiktaş, Bobo’nun satılmasının hemen ardından Portekiz ekibi Benfica’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Benfica forması altında 44 maçta 22 gol kaydeden Paraguaylı futbolcu 25 yaşında. 1.94 boyunda olan Cardozo, mücadeleci futbolu ve sert şutlarıyla rakip kalecilerin de tam bir baş belası durumunda |
Bu adamı alırsak iyi bir pivot santrafora sahip oluruz |
Yalanmidir degilmidir bilmiyorum Ama Yalanda Olsa Gündemimizde Olan En iyi FOrvet Adayi in$ Dogru Haberdir Ve Gelir .. |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |