![]() |
satılmaması gerekenlerin ilk sırasında...ne kadar verirlerse versinler toramanın benim gözümde fiyatı yok... |
DURUN ORADA BİRAZ DEFANS DEĞİŞSİN DEDİYSEK O KADAR DEĞİL OYNAMASA BİLE İYİ BİR YEDEK TORAMAN HER NE KADAR DENGESİZ OLSA DA SAHADA HERŞEYİNİ KOYAN BİR FUTBOLCU ŞİMDİ ONU SATARSANIZ ORTALAMA 15 GÜNDE İYİ BİR ADAMI ANCAK ALIYORSUNUZ KALIRIZ STOPERSİZ ..TUNALARA KALIRIZ.. |
hayır yaaa hayırrr satmasınlar toramansız olmazz!!!!!!!.......... yeri doldurulmaz |
bence toramanın kariyeri açısında satılmalı ve yerine genç ve kaliteli bi oyuncu alınmalı... |
kalması gerekırrr hersey para degılıdır baskanımmm bazen menfaatelrrde onemlıdırrr |
yuregini ortaya koyan sayılı futbolcularımızın basında gelen toramanı satanı bende satarım.taki 7 milyon euroya kadar :):):) |
daha iyisini alamayacağımıza göre,satılmasınnn....... |
5 milyona salkeye kakalayabilirsek super olur aslinda hem toramaninda onu acilir belki |
takımda tek beşiktaş ruhuna sahip oyuncumuz kaptan ibo onuda satsınlar tam olsun |
toromanmı geçin kardesim trabzon maçıcı hatırlarmısınız hiç yoktan yere kırmızı kart yedı herkez alkıslarken onu ben onu yuhaladım tartıstıgım taraftar arkadaslara ıstanbul macının sonucunu bekleyın gorursunuz dedım ve dedıgım cıktı sen toroman benım OĞLUM kadar BEŞİKTAŞ lı olamazsın git artık |
Türkiye`de Saat: 20:26 . |