![]() |
Son aday Gomis Bobo'yla yollarını büyük ölçüde ayıran Beşiktaş Yönetimi, Türkiye'yi sallayacak bir ismi gündemine aldı: Bafetimbi Gomis... St.Etienne'de çok başarılı bir sezon geçiren ve 34 maçta 16 gole imzasını atan yıldız oyuncu, David Trezeguet ve Djbril Cisse'nin giremediği Fransa'nın EURO 2008 kadrosuna da adını yazdırdı. Halen Avrupa Şampiyonası'nda forma giyen ve İtalyan kulüplerinin kıskacında bulunan Gomis için Siyah-Beyazlılar'ın her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğu ve 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Bu arada Cardozo ve Edu ile de temaslar sürüyor. Orhan YILDIRIM-Fanatik |
alırız tabi gazeteci olmakta ne kolayuydur uydur yaz saçmalıkya |
ben imzaya bakarım kardeş gerisi yalan... |
aynen öyle imzayı atmadan inanmayız.morientes,saviola ile de anlasmıştık hani nerdeler. |
ya iyide biz bu yabancıyı kimin yerine alacaz onu bir türlü anlamıyorum işte. kadroda şu an 10 tane yabancı var zaten |
hahahaha, gomizi chelsea arsenal gibi takimlar daha alamadi, bjk nasil alicak ki? |
gelirse yüz yilin transferi olur, 10 milyon ama ona cok az! |
Gazeteci olacağım ben ya bu ne biçim sallamadır. |
keşke alabilsek.. |
gomis süper futbolcu 10 milyon euroda o adama fazla değil ama avrupanın en büyükleride onu almaya çalışıyo yani biz alamayız ama alırsa bencede yüzyılın transferi olur. |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |