![]() |
Transferde son dakika Transferde son dakika http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...bobo1606bb.jpg Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, "Dinamo Kiev ile Bobo için görüşmelere başladık. Gündemimizde Huelva'nın golcüsü Edwin Congo da var" dedi. 16.6.2008 Bobo’ya 12 milyon Euro Transferin hızlı takımı Beşiktaş’ta, menacer Sinan Engin FANATİK’e açıklamalarda bulunup, son durumu yorumladı. Bobo için Dinamo Kiev ile görüştüklerini doğrulayan Engin, “8 milyon Euro teklifte bulundular. Ancak biz kapıyı 15 milyon Euro’dan açtık. 12 milyon Euro’da anlaşıp, bu işi bitirmek amacındayız. Transferin, önümüzdeki bir-iki gün içerisinde sonuçlanacağına inanıyorum” ifadesini kullandı. Cardozo’yu istiyoruz Bobo'nun yerine golcü arayışına başladıklarını da açıkça dile getiren Engin, “Menacerler birçok oyuncuyu bize öneriyor. Şu anda gündemimizde yıldız futbolcular bulunuyor. Bütçemize ve takımımıza en çok uyacak ismi arıyoruz. Cardozo’yu çok istiyoruz, ancak bonservisi çok pahalı. Edu konusunda da Real Betis’un tutumunu bekliyoruz. Huelva’nın yıldızı Edwin Congo’yu da almayı düşünüyoruz” yorumlarını yaptı. Nuri ısrarı bitmiyor Nuri Şahin konusunda da girişimlerini sürdüren Engin, “Önümüzdeki günlerde Almanya’ya gidip, Nuri’yle son bir görüşme yapacağız. Nuri çok istediğimiz ve bize katkıda bulunacak bir futbolcu. Teknik heyetimiz ve özellikle hocamız Ertuğrul Sağlam’ın üzerinde durduğu bu transferi bitirmek amacındayız. Nuri’nin de mutlu olacağı bir teklif yapıp, gurbetçi oyuncuya imza attıracağız” diye konuştu. |
congo kim ya bu mu yıldız? |
Huelva-Yıldız hiç uyuşmuyor |
Congo, gençken Real Madrid kadrosundaydı. Realde de realden sonra da bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, bırakın patlama yapmayı vasat bir forvet oyuncusu olmaktan öteye geçemedi. Özelliği hızlı olması. |
Boboyu yollayacaksanız daha iyisini almanız gerekmezmi sayın engin..işinize karışmak gibi olmasın ama...huelvanın forveti yeterli bir isimmi sizce? |
daha kaliteli adam yok muydu sinan engin |
boboyu gondererek alıcagınız oyuncunun bı degerı olmıcak bırakın boboyu kalsın takımda hala bomba gıbı bu zamana kadar yapılan yanlış transferlerden cok takımdan gonderılen iş yapan oyuncular yuzunden cok sey kaybettık artık buna son versenız... |
Daha iyi adam alsınlar ya:( |
Cardozoyu alalım, bonservisi 10-15 milyon € bir şeydir...Madem Boboyu 10 ve üstüne satmaya çalışıyoruz, bunu alabiliriz o zaman...Tabii verirlerse 12 milyon €, hiç sanmıyorum ama...Congo mongoyada gerek yok hiç, Boboyu satıyorsak alacağımız adamın, hem isim olarak hem de futbol olarak ondan daha iyi olması lazım... |
her gün yeni bir isim sıkıldık artık yaaa!! walla beşiktaş transfer bahçesine döndü her gün yeni bir isim lanse ediliyor alacaksanız bir an önce alın birinide coşturun bu taraftarı |
edwin congo 31 yaşında bonservis bedeli de yoktur. tam sinan engine göre. yaşlı ucuz ve vasıfsız futbolcu. boboyu satın alın bunu çok mantıklı bir seçim olur. |
Yıldız diye nitelendirilen ve transfer etmeye çalıştıkları futbolcuları ne kadar tanıyoruz??? neye göre seçilip alınıyor anlayamıyorum ki... arkadaşın dediği gibi hergün yeni bir isim sıkıldı insanlar!!! |
ya kimi alacaksanız alın hemde kimsenin ruhu bile duymadan :D:D sıkıldık walla |
ya bu haber yenimi bence bobo gitmicek gidersede saçma sapan yıldızlar alınmaz |
Alıntı:
|
umudum senın dedıgın gıbı olması sahEmre su transfer muhebbetı ortaya atılınca neden se artık yonetıcılerın olumlu bı haraket yapabıleceklerıne ben inanamıyorum :( |
wagner love al sinan engin buyur sana yıldız ama alamazsınız biliyorum |
kongo yu bobonun yerine alacakmış kongonun yanında eski banvitli basketbolcu mokongo yuda verseler bobo nun yerini tutmaz |
cardozo bugün en az25 milyoneuro eder ne diyosun ya... |
bobo gidecekse klasniç gelmeli.. |
Alıntı:
|
Ya offf. |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |