![]() |
Serdar Özkan... Serdar gün sayıyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...zkan1606bb.jpg Ertuğrul Sağlam yönetiminde geçen yıl patlama yapan Serdar Özkan, yeni sezon öncesinde de umutlu. 16.6.2008 Ertuğrul Sağlam yönetiminde geçen yıl patlama yapan Serdar Özkan, yeni sezon öncesinde de umutlu. Beşiktaş altyapısından yetişen Serdar, “Kaliteli transferler yapıldı. Bu sene daha iyi bir kadromuz var ve forma mücadelesi üst düzeyde olacak. Takım arkadaşlarımızla el ele verip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu. |
Serdar bu sene dahada iyi oynayıp takımı sırtlamalı |
olduğundan ileri gitmek zorundasın daha iyi şeyler bekliyoruz senden |
Serdar beklemede Barcelona tarafından http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Duzun süredir takip edilen Serdar Özkan için yönetimin onayı bekleniyor. Alt yapı sorumluları tarafından izlenen ve beğenilen yıldız futbolcuyu renklerine katmak isteyen İspanyol ekibi bu talebini iletti. Şimdi yönetimin bu transfere onay verip vermeyeceği merak ediliyor. Kaynak: Fotomac |
bu sene serdar özkandan çok daya iyi bir oyun bekLiyorum.ona güveniyorum umarım güvenimi boşa çıkarmaz.. |
serdar özkan avrupanın her takımınıda rahatlıkla forma giyebilecek kapasite de bir futbolcu..seneye ondan çok şeyler bekliyorum hadi serdar bir patlama yapta tüm dünyanın kulakları çınlasın :D |
Alıntı:
|
versinler 25 milyon euro verelim serdarı hadi... |
Serdarın biraz daha derli toplu oynaması gerekiyor. Top kayıplarını biraz azaltıp pas yüzdesini arttırdımı süper olacak. Bu da zamanla olacak şey. Bu sene o kıvama belki gelebilir. |
S. Kurtuluşla önlü arkalı oynadığı zamanlarda S. Özkan bu sene Ardanın gsye yaptığı katkının daha azını yapmadı. Ne zman ki S. Kurtuluş sakatlandı veya ortasahaya çekildi, ya da S. Özkan sol kanada fana çekildi, o zaman performansı düştü. Yine de Kazım, Sabri falan milli takıma girdiyse Serdarın da girmesi lazımdı. Ama gsli-fbli babası terim mi alacak? ancak parlatmak istediği oyuncuyu alır. |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |