![]() |
Bobo’ya 4 alternatif BEŞİKTAŞLI yöneticiler, iyi bir para karşılığında satılması gündemde olan Bobo'nun alternatiflerini belirledi. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam önceki gün yaptıkları toplantıda, Dinamo Kiev'in peşinde olduğu Bobo'nun satılması halinde yerine 4 forvet adayı belirlediklerini açıkladılar. Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin, İspanya'nın Real Zaragoza takımında forma giyen Brezilyalı Oliveira, Alman Milli Takımı'nın da formasını giyen Stuttgartlı Gomez, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'ndan Milan Baros ve Benfica'nın golcüsü Cardozo'yu izlediklerini belirttiler. Gitmek isterse 'kal' demeyiz Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Bobo için Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı yöneticileri astronomik bir teklifte bulundular. Kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Bobo Beşiktaş için çok yararlı bir oyuncu. Kendisini göndermek istemiyoruz. Ancak, ayrılmak istemesi durumunda 'kal' demeyiz. Bobo'nun alternatifleri hazır. Belirlediğimiz dört oyuncudan birini transfer edeceğiz" diye konuştu. İsmail Er-Hürriyet |
Alternatifler çok güzel:) |
Bunlardan birini alacaklarsa sorun yaşamayız bu konuda, Bobonun yerini rahatlıkla doldurabilir bunlar, Cardozo olursa çok daha iyi olur tabii, ama biraz zor o transfer... |
ya adam gitmek istemiyorum diyor bunu anlamak çokmu zor ne alternatifinden bahsediyorlar. |
milan baros hariç hepsi iyi alternatif bence..demirören umarım bir an önce alır birisini |
Boboyla ilgili haberleri duymaktan cidden bıktım artık yaa.Gitcek gitmicek.Ne bu ya.Oyuncak ettiler iice |
sıktılar harbiden bobo ya sorsanız dünyadan haberi yoktur:D:D |
Alıntı:
|
GOMEZ ALINMALI....ALINABİLİYORSA |
ZATEN EN SONUNDA İSMAİL ER'İ KOYACAKLAR FORVETE... |
fenere GOmez bizi şampiyonluktan eden bobo mutlaka gitmeli |
milan barosun eski futbolumu kaldı sanki.4 adayı topla çarp bitane bobo etmez... |
mario gomez bize gelir mi hiç adam gol krallığında bu sene 2. bir önceki sene 1. oldu juve almak istiyor bu adamı yine yalan haber |
4 u de super bence... ya boboyu bu kadar istiyorlarsa vardir birsey bence satmayalim :D |
bence boboyu zorla göndercekler görürüz bak parası yokmuş yönetimin... |
Alıntı:
katılıyorum burcu yaa ne bu yaaa resmen kovuolar adamı |
gomesi sakın almasınlar boş köşeye atamadı topu almayın onu nobre bile ondan daha güzel oynuyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Stuttgartlı Gomez bize gelir mi adamanın bonservisi 35 milyon euro ya sallama haber bu |
zorla adama git diyolar ya beceriksiz herifler adamı kazanmaya bakın ben biliyorum ki ertuğruldan kaynaklanıyor,daltondan kaynaklanıyor.tigana zorla aldırmıştı ya yönetimeeee yalvara yalvara izi kalsın istemiyorlar. |
ben beğenmedim gitmesin bobo gitmiyo zatenhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
bu forvetlerin hiç biri bobonun alternatifi olamaz. ama gomezin alınmasını isterim defansı dağıytacak adam gerekli bize. |
Bu oyunculardan işimize yarayacak olanları Boboyu sattığımız paraya alamayız zaten. |
bobo kalsın da ben kimseyi istemiyorum artık. Kamp başladı. |
İsimlerin hiç birini alamazlar. Bobo giderse gelecek isim Necati. O yüzden temkinli olmakta fayda var... |
Türkiye`de Saat: 17:16 . |