![]() |
Yıldıray-Nuri out H.Yakın-G.İnler in.......... Arkadaslar bizim transfer adaylarımızın 2 tanesi olan nuri ve yıldırayı bu saatten sonra takımda gormek istemeyenlerdenim.Besiktasımı begenmeyen nuriyle gelirsem febeye gelirim baska bi takıma gelmem diyen yıldırayı istemiyorum.aksine Turkiyeden teklif gelse niye gelmiyelim diyen tam bir 10 numara olan h.yakın,orta sahanın savascı dinamosu g.inler ve hatta gelecegin yıldız forvet adayı eren derdiyok BESİKTASIMIZIN ilacı olabilir.hakan yakın yanılmıyorsam 31 yasındaymıs rahat 3 sene oynar digerleri zaten genc oyuncu soylememe gerek yok. |
g. inlere evet ama hakan yakın ı boşver bize genç futbolcu lazım |
evet çok ii olur g.inler ve derdiyok bilhassa. |
avusturyadaki ümit korkmaz da çoq ii ama frankfurta transfer oLdu..! |
Bencede yani artık bu Nuri muhabbetleri sıktı.Gökhanı bilemem ama Eren bence gayet iyi olur ! |
Nuriyi alamıyorsak ki öyle görünüyor, onunda pek gönlü yok zaten, onun yerine Hakan Yakın'ı alabiliriz bencede...Seneye 3 kulvarda mücadele edeceğiz, ama Delgadonun yedeği yok takımda, adama bir şey olsa yandık yanii, onun için bu seneye başlamadan onun yedeğini bulmak zorundayız, zaten Delgado üzerine kurulu bir sistem var, o olmadığı takdirde iyice yanarız valla.Hakan Yakının Delgadonun yokluğunda gerekeni yapacağını düşünüyorum...Fazla bi para da vermeyiz zaten bunun için...Diğer dediklerin de keşke gerçekleşse, G.inler ve Eren çok zor transferler, alırsak büyük iş yapmış oluruz, yılın transferleri... |
yıldırayı hıc sevmıyorum bundeslıga da nası kalıyo anlamıyorum bence besıktasta bıle oynayamaz dumduz adam adam gecme yetenegı zaten sıfır gokhan ınler ı almak mantıksız cunku o mevkııde sıvok+cisse+serdar kurtulus var o yuzden ona gerek yok hakan yakın ı alırsak da oynatmayız delgado var dıye o yuzden umıt korkmaz belkı gelır ama bence almasınlar hıcbırını...euro 2008 dekı turklerden bırını alalım dıye şartladılar kendılerını:D |
Beşiktaşı istemeyeni biz hiç istemeyiz,derdiyok ile inler bir de ümit korkmaz süper oyuncular zaten eren derdiyok türkiye de besşiktaş ta oynamak isterim demiş |
AQ nurini bırakın yha BJK yi sitemiyor adam GERİİİİİ hakan yakın yakışır bize adam süper yha tam bir tecrübe yanına eren derdiyok süper :D;) |
bencede erenle hakan süper anlasıyor isvicrenin tüm gollerinde zaten ikisinin imzası var süper olur |
Türkiye`de Saat: 08:01 . |