![]() |
bende gokhan inleri cok begendim arkadasa katiliyorum adam dinamo gibi kesinlikle alinmali bi de avusturyada umit var o da yetenekli bence |
ne hakanı yaa adam futbol kariyerinin son dönemlerini yaşıyor.ama eren çok iyi bir transfer olur. |
Eren'in Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri hat safhada. Bizimkiler transferi basına sızdırdıkları için gerçekleştiremiyorlar. Sinan Engin bayağı bir reklamını yaptı. Transfer etmek istedikleri her oyuncu da problem çıktı. Sessiz sedasız iş yapsalardı kolaylıkla bu transfer biterdi. Ne yazık ki Sinan Engin basında yer bulmayı sevdiği için, basında yer bulmak adına Beşiktaş'ın menfaatlerini hiçe sayıyor. |
hepsinden once hakan yakın super olur adam tam bi 10 numara gole yakın bence bizim 2. sergenimiz bile olabilir gerci kimse sergen gibi olamaz ama bu sergenin daha profosyoneli gokhan inlere gelince super olur ama udinesse cok para ister eren icinse bence alınırsa forvet hattımız daha guclu olur ama oncelikle hakan yakın keske gelse seneye cunku her sene oldugu gibi 50 civarı mac yapıcaz ve bu macların ne kadarını delgadonun kaldırabilecegi supheli nuri sahin ve yıldırayıda hic istemiorum |
doğru sölüosun kesin onlar gelsin |
Alıntı:
|
DELGADO VARKEN YILDIRAYI NABALIM BİZ AYDIN VAR BİZDE ERENE DE GEREK YOK BENCE GÖKHAN İNLERDE İMKANSIZ ZATEN EDU GELİRSE GEREK YOK |
ya bu hakan gsde abisi fbden kaçıp gittiler annesi her işe karışıyor derdiyok için fb anlaşmış diyor gazeteler ben bu ereni sevmedim milli maçtan sonra ayrıca çok iyi olduğunu nerden biliyoruz ki şu altayda oynayan adem vardı oda 20 yaşında bence o kadar para veripte ereni alacağımıza ümit milliolan ademi geri çağıralım biz kendi evlatlarımıza güvenmiyoruz benim seyrettiğim kadarıyla adem baya yetenekli Mevki : forvet Doğum Yeri: Hopa Doğum Tarihi: 30.08.1987 Beğendiği Tk.: Beşiktaş Oynadığı TakımlarBeşiktaş, A.Sebat Hedefleri: Önce Beşiktaş, sonra Avrupa bırakın derdiyoku kendi beşiktaşlı olan para için değil forma için oynayacak oyuncular lazım bize adam sabır edip milli takımı bile beklememiş |
Eren iyi oyuncu. Hava toplarında iyi. rakip ile boğuşan. Adem daha daha kabiliyetli ama her ikisinin stili de ayroı. Birbirlerini çok iyi tamamlarlar ama bir birleri ile kıyaslamak yanlış olur. |
tamam erenin boyu daha uzun ama benim kızdığım nokta 5 milyon da verilmez fb vs araya sokup fiyat arttırıyorlar bu yüzden karşı çıkıyorum bide milli maçta sevmedim hareketlerini çirkefce hareketler yaptı hamite tekmeler vs... |
Türkiye`de Saat: 16:18 . |