![]() |
Uğur mesaj gönderdi Beşiktaş´ın uzun süredir renklerine bağlamak için emek verdiği Uğur, kulübü Manisa´ya rest çekti. 19.6.2008 Beşiktaş’ın uzun süredir renklerine bağlamak için emek verdiği Uğur, kulübü Manisa’ya rest çekti. Tecrübeli oyuncu, “Süper Lig’de kalmak, Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Aklımda Beşiktaş var ve anlayış bekliyorum” dedi. Siyah-Beyazlılar, Manisa’ya 2 futbolcu ve 500 bin Euro teklifte bulunmuştu. |
Nuri olmadı Uğur olsun bari... |
bu çocuğu almalıyız mutlaka.1 milyon euroya işi bitir artık yönetim. |
alınmalı bencede... |
o bir asiii...:) hayırlısıyla takıma katılsın bu cocuk ya |
Bugüne kadar rest çekmemesi ayıp zaten...Manisa ikinci ligde bir takım ve hala inat ediyorlar Uğur'u bırakmamak için, Uğurda restini çeksin işte, ben ikince ligde oynamak istemiyorum, üstüne 3 büyüklerin birinden teklif aldım, bırakın gideyim, Manisa izin verecektir sonunda, başka yolları yok...En fazla 1-1.5 milyon €'ya halledilmeli bu transfer... |
uğur msj gönderdi Beşiktaş’ın uzun süredir renklerine bağlamak için emek verdiği Uğur, kulübü Manisa’ya rest çekti. Tecrübeli oyuncu, “Süper Lig’de kalmak, Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Aklımda Beşiktaş var ve anlayış bekliyorum” dedi. Siyah-Beyazlılar, Manisa’ya 2 futbolcu ve 500 bin Euro teklifte bulunmuştu. fotomaç |
pardon arkadaşlar konu varmış görmemiştim yanlışlıklla açtım ;) |
hiç olmadıkbir zamanda olucak görüceksiniz... |
adam Beşiktaş ı istiyor.. Manisa da zaten başarılı olamaz ki şu durumda... alsınlar bencede... |
ii futbolcu kesinlikle alınmalı çok faydalı oynar |
alınacak ama fiyat düşürülmeye çalışılıyor olacak bu iş |
Alıntı:
|
kesinlikle alınmalı ii oyuncu |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |