![]() |
kombine satılmıyor bu yüzden başkan mutlaka bir yıldız getirecektir ama bu podolski mi olur bilmiyorum zor biraz |
şimdi podolski derler, sonra bir bakarsın gelecek vaad eden Köller gelir. Al sana süpernova. Boşuna umutlanmayın. Benim asıl dikkatimi çeken halen Rus Arshavinin ismini ortaya atmadılar. |
inşallah kesin bir sonuç alırız... |
mehmet topuza 11 milyon verecek gücün varsa podolski için de aynı meblaları verebilirsin |
ya bırakın bu hayalleri gene büyük bi yıldız alacaz die bizi uyuttular her sezon olduğu gibi yeni sezon hazırlıklarına başlarlar yakında daha sen nuriyi ikna edemiorsun podolski mi gelecek ??????? |
Alıntı:
|
bu transfer olsun bende eşek gibi anırırım... Adam bayern münihi bırakıp buraya mı gelir... |
inş alırlar alırlarsa mükemmel çoşarız ligde en fazla gol atan takım oluruz en az bir maçta 3 gol atarıs inş gelir:D |
dün bizim sag kanatı felç etti adam.Sagda holosko solda podolski forvetlerimize çok goller attırırlar.İnanıyorumki nobre en asagı 20 gol yapar podolskide alınırsa. |
cok zor be abi inş.. alırlar ama umutlanmak istemıyorum bu sekılde alıcak adam alıcaz der işi bitirir bunlar hala izliyo ne kaldıysa izlenecek |
Türkiye`de Saat: 12:20 . |