![]() |
A.J. Everton'da son sezonunu geçirecek olan Andrew Johnson'a teklif yağıyor.2 Premiere League takımı Sunderland ve Wigan'la birlikte Türk takımı Besiktas JK'de Everton'a bir servet teklif etti.Teklifin 11 m euro olduğu bildirildi.Son sezonda AJ'dan para kazanmak isteyen "The Blues" 3 sezon önce onu 13 m euroya transfer etmişti. http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...6_aj_getty.jpg Kaynak:English Premier League Football News Blog — CaughtOffside.com |
Tanımıyorum izlemedim o kadar edrmi(zaten henry 20 milyon€)bilmiyorum... |
Çoğu maçını izledim, bu adam harika bir şey, Türkiye'ye gelsin burayı inletir... Son vuruşları harika, toplara çok sert vuruyor, topla birlikte hızlı, Bobonun yerine alınabilecek bir oyuncu bence, 10-15 milyon € arası bir şey verirsek alabiliriz, gündemimize gelenlerin de en iyisi... |
çok defa maçını izledim ve ah bizde böyle bi adam olsa dediğim nadir kişilerden biridir...Süper transfer olur ama 11 milyon euro işi haber doğruluğuna biraz gölge düşürmüş.Bence o kadar para vermeyiz ama gerçektende bize gelirse yeri göğü inletir ama çok zor... |
fazla tanımıyorum ... En azından turk basını yazmamıs bu haberi dogrudur belki |
arkadaşların yorumları olumlu ama dedikleri kadar varsa neden wigan ya da sunderland gibi 2 orta sıra takımı istesin merak ediyorum... |
Alıntı:
|
bu adam bu kdr para verene kdr gitsinler tanındık bir futbolcu alsınlar daha iyi 11 milyon euro oıhaaa o paraya kim alınmaz ki klose bile alınır :D |
Alıntı:
|
Eğer Bobo'ya gerçekten 10 milyon € veriyorlarsa böyle kaliteli bir oyuncuyu alabiliriz, 10 milyon €'nun üstüne 2-3 milyon € daha koyduk mu çok iyi golcüler alınabilir, A.Johnson'da bunlardan biri bence...Ama işte Bobo'ya gerçekten 10 milyon € veriyorlar mı, veriyorlarsa sorun yok ama vermiyorlarsa sorun var demektir, işimiz zor o zaman, hele de bu yönetimle... |
hıncal ulucundan da dediği gibi beşiktaşın şampiyonlukta ki en büyük rakibi yönetimi... Bir an önce şunlardan kurtulsak başka da birşey istemem... Kombine almayı düşünüyordum ama bu yönetim durduğu sürece onu da almayacağım... |
doğru olduğunu sanmıyorum olsada o rakalara alınması hayal. |
1971 doğumlu. Bence çok yaşlı! |
Alıntı:
|
Ben CAREW i özledim valla |
Alıntı:
|
Bobodan daha iyi olduğunu hiç düşünmüyorum. C. Palace gibi kümelik takımda çok gol atmış olabilir ama Evertonda performansı ortada 2 senede 20 golü var yok.. hani premier ligde gol atmak çok daha zor diye bir geyik vardı eskiden ama Tuncay bile ilk sezonunda 8 gol attı. Bu adama verecek 1 m euromuz varsa gidip kaliteli yerlilere harcayalım. |
yalan haber |
bence fiyatı çok fazla... o paraya tanıdık bildik biri olabilir |
evertondan oyuncu alinmaz helede ingiliz oyuncu allahin nazisi adamin kafaya baksaniza ... |
alınır alınmasınada o kadar para cok ya ama adama dicek bişey yok yorulmaz bi adam bu kosar durur ve cokta guclu... |
Goal.com - İngiltere - Johnson Everton’dan gidiyor 15 m euro bu oyuncu için ideal.Her sezon 20 golu var.Bu sezon 22di. |
| Türkiye`de Saat: 07:38 . |