kartalim_ | 29-06-2008 10:45 | Alıntı: sinan23´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 737200)
Keşke bi tane Emre daha olsa oda Gsye gitse ne kadar sevinirim.Bundan artık futbolcu olmaz.Nu sezon 15 maç oynayamaz.Guiza gelmez.Gelse bile sistem gereği tek forvet oynayacak.Kezman yedek kalınca sorun çıkartır.Burak kendi kendine patlar.Gökhan ünal ve Selçuk bi takımı şampiyon yapacak kadar iyi oyuncu değiller.Tsni yaptığı en büyük transfer Tony Slyva ve Gulselam. | Abi o kaleci kova yaf, Ts'un en büyük hatası onu alması bence, Rüştü'den daha kötü yan toplara çıkıyor, düşün yani o kadar zayıf bu konuda...Diğer dediklerine katılıyorum, Guiza gelmez, gelse bile yararlı olacağını düşünmüyorum, o olursada başkaları olamaz, Kezman, Alex gibi, Aragones o takımı dağıtır bence!..Emre içinde dediğinine katılıyorum, 15 maç oynasın Fb ezik taraftarı yatıp kalkıp dua etsin...Gs'ın da daha 5 yabancı transfer hakkı var,5 yabancıne demek yaf, kısacası rakiplerimiz geride kaldı bence, biz bi transfer bombası daha patlatırsak Lig'e damgamızı vurabiliriz, bu bomba transferde M.Topuz olursa sevinirim, ama 12 milyon €'ya değil tabii, o paraya Avrupadan iki tane taş gibi oyuncu alabiliriz ortasaya, 5 milyon € + 2 oyuncu iyidir, hadi en fazla 6-7 milyon €, daha fazlası zarar!.. |