![]() |
fotospora veto Gelin arkadaslar bundan sonra fotosporda cikan haberleri (yalan haber)bu temiz sitemize acmiyalim gercekten bukadar yalan haber yapan bir gazete görmedim,sizler ne dersiniz?????????ß |
ya ben daha önce önce açmıştım böyle bir topik ama kimsenin aldırdığı yok ne yazıkki benim başka şikayetimde aynı topikten 5 -6 tane var nerdeyse kimse okumadan topik açıyor not: bu senin açtığın topikle ilgilideğil yanlış anlama benim dediğim misal bir transfer haberinden 5-6 tane açılıyor fotoyalan resmen gereksiz gazete bugünkü fotosporun sayfasına bakarsanız anlarsınız eto fnere sheavchenko gs ye topuz bize gelecekmiş ayrıca şu fb td. olacak adamla ilgili çok komik haber var güldüm resmen http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg |
her haberi yalan değil |
foto sporun bırtek uzerındekı tarıh ve fıyatı dogru dıger butun haberlerı yalan bunların |
Bu kadar da palavra ve sacma haber yazilmaz.Nasil oluyorda bu gazeteyi alan oluyor??? |
Alıntı:
|
bu haberı sabıtleyın beyler ya kaybolup gıtmesın haber kımse almasın ya fotospor |
bence bız beşiktalı olarak almayalım |
Ha söyle yav, sunlarin Reklamini baskalari yapsin burda böyle ucuz Tuvalet Kagiti icin Konu acmaya degmez. Illa 2 Sayfa ileri mi tuslamak gerekiyor, burda Adam akili Haber okumak icin :questionmark:! |
kolpa basın |
o zaman hep beraber hareket edelim okunmayacaksa okumayalaım |
çoğu haberi palavra...maç sonuçları hariç. |
en gereksiz kagıt parçası gazete bile diyemiyorum |
kardeşim kimse size silah zoruyla okutmuyo ki hem fotosporun haberlerini koyuyosunuz hemde protesto ediyosunuz anlamadım gitti...yazan yazar bize bi zararı mı var sanki deger mi kaybediyoruz bunda ne var sinirlenicek...size göre hepsi yalan yazıyo fotomaç yalan fanatik yalan fotospor yalan...o zaman transferleri resmi siteden ögrenelim olup bittikten sonra...(ne heyecanı kalırsa) madem yalan yazıyolar iboların kavgasını nerden bildiler masa basından atıap tutmadılar ya...bunlar büyük şirket illa ki her yerde adamları olacak ve bazı duyumlar alcaklar ben sizin gibi bu gazetelerin o kadar yalan yazıklarına inanmıyorum tmm yalan olabiliri bi kaç tanesi ama dediginiz gibi yalanda yazmıyolar... |
Arkadaşlar,fotosporöyle de diğerleri farklımı.Sabah tan orhan yıldırım kendisine özel roportaj vermedi diye Ertuğrul Sağlam a savaş açtı resmen. |
yalan haber sadece fotospor yazmıo ki bütün spor gazeteleri yalan yazıo bi fanatik hariç |
Türkiye`de Saat: 17:39 . |