![]() |
Kartal'da Kurtuluş Sesleri Kartal’ın ‘Kurtuluş’ çabası Beşiktaş’ta transfer atağı devam ediyor. Kartal, Süper Lig’in en genç oyuncusunu renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Nokta transferler yapmaya özen gösteren Beşiktaş yönetimi, Bursas’da top koşturan 1990 doğumlu Serkan Kurtuluş’un peşine düştü. Serkan Kurtuluş’un babası Yaşar Kurtuluş transfer görüşmelerini doğrularken Beşiktaş’ın Serkan’a yıllık 1 milyon euro teklif ettiği ve Serkan’ın buna olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Genç sağ kanat oyuncusu, “Ağabeyim Serdar Kurtuluş ile sağ kanatta iyi bir ikili oluşturabiliriz. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya gelmek benim için onur verici bir şey” dedi. |
1 milyon eu mu. çok beee |
1 milyon olayı bana inandırıcı gelmedi:)...sivok a 750 bin verecez yılda... sanki serdarı aldı serkanıda alır maksatlı yapılmış bir hareket gibi..halil-hamit,arçil-şota olaylarının işe yaradığını gördük gerçi:D..neden olmasın |
serdar bile 1 milyon almiyor ki. serdar ilk geldiginde 250 bin ytl birde ayireyeten mac basi para aliyordu galiba ama su an ne kadar aliyor bilmiyorum |
serkan çok iyi oyuncu keşke alsalar |
abiciide burda yabancılık çekmez küçüğüm:D:D:D....ama cidden 1 milyon euro fazla diil mi....???? |
hem para çok hemde sağ kanat çok gereksiz |
iyi futbolcu ama bildiğim kadarıyla avrupalı klüpler geçen yıl peşindeydi |
İyi oyuncu işallah alırız |
İhşallah alırızda hem pahlı hemde sağ kanatta bizde oyuncu fazla |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |