![]() |
Beşiktaş'ta Transferler Bitmedi Beşiktaş'ta transfer sürecek Menajer Sinan Engin, "Transfere henüz nokta koymadık. Görüştüğümüz birkaç yerli oyuncu var" dedi. *** Transfer bitmedi İstedikleri tüm futbolculara imza attırdıklarını belirten Engin, "Birkaç yerli oyuncu ile hâlâ temastayız" dedi. Avusturya yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı'nda medya mensuplarına açıklamalarda bulunan menajer Sinan Engin, transferi henüz kapatmadıklarını söyledi. Listelerindeki tüm oyuncuları kadroya kattıklarını vurgulayan Engin, "Bazı yerli oyuncularla temaslarımız sürüyor. 1-2 oyuncuyu daha renklerimize bağlayabiliriz. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DAvusturya kampı da transfer konusundaki görüşlerimizde etkili olacak. Tabii ki en önemli noktalardan biri de hocamızdan bize talep gelmesi" şeklinde konuştu. |
Uğur İnceman olursa olur olmazsa olmaz, daha ne yerlisi, Topuz transferi çok zor gibi artık, başka bi yerli oyuncu alacağımızı da zannetmiyorum... |
biri var biri yok diyor nedir bu belirsizlik? |
senin alacağın oyuncu uğur inceman olur. erol bulut olur. bu vasıflara sahip bir oyuncu izleme komitesiyle Beşiktaş hiçbir yere gitmez. Borç oldu dağ. Takıma hala vasıfsız oyuncu alma peşindeler. brezilya ve arjantinde onlarca yetenekli genç oyuncu var. merak ediyorum seric gibi bir kazma yerine daha iyisi bulunmaz mıydı?ibrahim üzülmez gibi topu bir metreden fazla havaya kaldıramayan solbeki olan başka takım var mıdır? Yazık günah şu taraftarın çektiği neyse bana kalırsa delgado satılmalı. yerine escudero veya thiago neves alınmalı. cisse'nin yerine de ramirez(cruzeiro) çok iyi bir seçim olur. Bu takım fenere geçen sezon 3 maç kaybetti demek ki eksik olan birşeyler var.. |
taraftarı kandırma engin ne 1-2 yerli futbolcusundan bahsediyorsun alacağınız bi inceman var onuda ademi vererek alacaksınız yazıklar olsun size ne olursa olsun nuri şahin ikna edilmeliydi |
Uğur la bu transferi kapattık galiba |
Alıntı:
|
Bakalım daha kaç yeteneksizi getirecekler takıma |
türkiye liginde tapon oyuncu kaldımı daha |
Yeter artık dünyayı aldınız bee :D |
Türkiye`de Saat: 09:36 . |