![]() |
Üvey Evlatmıyım!!! Üvey miyim? Siyah-beyazlıların milli oyuncusu, Çek oyuncuların kendisinden üstün tutulduğunu söyledi. Zan, “Bana haksızlık yapıldı” dedi! ZAN sonunda patladı... Milli oyuncu, Çek oyunculara paralar saçan Beşiktaş’ın kendisinin istediği ücreti çok bulunmasına anlam veremediğini söyledi. Zan, “Biz üvey evlat mıyız? Hak ettiğim parayı isteyince kötü oluyorum. Ama dışardan gelen oyuncuya ise bize verilen değerden daha çok vdeğer eriliyor. Bizler yüreğimizi koyup sahada mücadele ediyoruz. Yenilgilerde onlardan çok üzülüyoruz. Ama yine de yaranamıyoruz” dedi. KARTAL’In savunma oyuncusu, siyah-beyazlıların kendisini çok arayacağını söyleyerek, “Gelenler gidenleri aratırsa şaşırmam. Ben gidersem Beşiktaş kaybeder” diye konuştu. Öte yandan Zan’a Galatasaray’ın talip olduğu ve bu nedenle anlaşmaya yanaşmadığı öğrenildi. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c34640.jpg |
isteyen gider hiç fark etmez... ama sözleşme imzalamadan da inanmam kimsenin gideceğine. Kendi ağzından duymadanda 1-2 gazetenin haberiyle beşiktaş formasını giyen bir futbolcuyu aforoz etmem. |
Gökhan geçen sezon kaç maç oynadın acaba saydın mı ? Bu sezon kaç maç oynayacaksın acaba ? |
git oglum. senden cacik cikmaz. dallama topcunun tekisin sen be. Ne ayak ne kafa var sende. |
medyanın hep bir yerlerinden uydurduğu haberler bunlar, sonuçta başarıyor da, zan'a sempati duyan tek beşiktaşlı kalmadı, ama şu bilinmeli ki zan beşiktaş'ta kalacak... |
bu laflar ağzından çıktıysa zaten yolu açık olsun. |
bundan sonra üvey evlatsın. ne oynadın ne istiyon oyna ondan sonra iste. |
Yok yok, bu kadar da yüzsüz olamaz bir adam, dememiştir bunları, orasından burasından sallamıştır yine medya!.. |
yerine genç birini A takıma alsak daha iyi olur |
Zan sende bize az ÇEKTİRMEDİN AMA |
yalandir bu haber demez bunlari medya salliyor yine birseyler iste |
çok saçma konuşmuş.çekler çalışıp alıyo paralarını.sen ne yapıyosun.sakatlığın geçtiği halde kendimi kötü hissediyorum diyosun oynamıyosun.nasıl yüreğini ortaya koymak bu.düşünerek konuş biraz |
oYNADığI MAç sayısINa baksINda konu$sUn sayIN zaNN......:@ |
beşiktaş dağılıyom resmen birliktelik denen bşe kalmıyacak gibi :( |
Zan kendin ettin kendin buldun... |
muhhaha eyvallah be zancim git en iyisi sende o koca kafanla kendini futbolcu saniyosan ne diyelim valla. o boyunlan düzgün bi kafa bile atamiyon. |
Sen nasıl bir insansın Gökhan Zan Para almaya geldinmi profosyonel oynamaya geldinmi yoksun bu işler konuşmayla olmuyor çıkarsın aslanlargibi 1 sene oynarsın sonra bu sözleri söylersin biraz mantık gitmek istersende güle güle 1 gr üzülmeyiz. |
zan kalsın yha ibrahim toroman la çok güsel anlaşıyolardı :S |
Öz evladımız iken aklın nerede idi.Avrupa şampiyonluğu maçlarında aklınca kendini gösterip BJK'den daha fazla transfer ücreti almayı düşünüyordun ama bomba elinde patladı şimdi seni isteyen hiç bir takım BJK'nin verdiği parayı vermez. Şimdi şapkanı önüne koy ve düşün kim haklı? |
hep sakatsin sen birde para istiyorsun 34 macin kacinda oynadin baksana once mac basini kabul et ve artik sakatlanma bizde uzuluyoruz |
kıskançlık söylemleri bunlar takımda tek iken ne güzeldi değilmi alternatifin gelince işine gelmedi tabi |
futbolcularımızı bu kadar çabuk harcamayalım.adam bilerek mi sakatlandı.beşiktaş için savaşırken sakatlandı.adamın sakat sakat oynadığı günleri unutmayalı.eğer öle dediyse doğru sölemiş.çok haklı türk oyuncuların hepsine üvey evlat muamelesi yapıolar |
kaynak ne |
Anlasana sana kibarca defol diyorlar , bu ücretin Türkçesi bu... |
bak servete adam sakat olduğu halde oynadı adam.canı çıktı.ben diyorum ki g.zanın yerine servet gelsin bakın bakalım bi tane defans hatası kalıyo mu beşiktşata |
dardanelden alındın bir hiçtin beşiktaş ta oynadın adam oldun eğer o kadar faydalı olsaydın hakettiğin ücreti verirlerdi kendini kıyasladığın adamlar italya liginden geliyor istikrarlı olsaydın transfer edilmezlerdi |
cok para istiyorsun zan kardesim |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |