![]() |
Milan Batuhan'i istiyor! İtalyanların dünyaca ünlü takımı Milan Batuhan'ı transfer etmek istiyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Milan kulübü yetkililerin Batuhan için Beşiktaş'a teklif yapmalaya hazırlandıkları öğrenildi. İtalyan ekibinin yöneticilerinin Batuhan için 3 milyon euroyu gözden çıkardıkları öğrenildi. kaynak kartalhaber.com |
3 milyon ne ya 10dan aşağı kurtarmaz ayrıca satılmamalı |
milan baksin isine gelecegin santraforu batuhan kalmali daha senelerce |
Alıntı:
|
bence gerçek bir haber olamaz... |
4 5 sene oynasın 50 mıllona verırız mılana insallah... |
patonun yerine düşünüyorlarmış :D kaynağa bak zaten |
Yok Deveeeeeeeee:D:D::D:D |
gitmemeli |
bence kiralik gitse onun icin süper olur, 2 mac oynasa bile yeter. |
Patoyla takas ederlerse neden olmasın :) üzülmezi de veririz Jankulowski yerine. |
Milan ne yapsın Batuhan'ı, daha burada oynayamıyor.Kaç maçını izlemişlerde beğenmişler sanki :) |
yok artık lebron james:D:D |
son dakika banada az önce real madrid talip oldu :D |
bna balon habermş gbi gelioo.. |
Kaka BATUya çok gol attırır :) Batuhan gitmez zaten milan da almaz. Kolpa HAber |
bu da yalandır batuhanı bırakıcaklarını pek sanmam ama hiç belli olmaz walla |
yalan haber :) |
Bizimkiler bu kafayla satarlar diye korkuyorum valla |
hemen gitsin kral yapmicaksin kral olcaksin sozunden sonra batuhan benim icin bir hictir ,gitse iyi olur bu tur ukala oyunculari bjk mizde gormek istemiyom |
kalsın ya su an fızık olarak cok yetersız kalıyo super lıgde ama ılerde belkı bı ılhan mansız olur satılmasın kesınlıkle kıra belkı olabılır ya da yedek oturtulabılır |
Başına bela istiyor herhalde milan :) |
sorunlu morunlu ılhan mansız da sorunluydu ama ondan sonra besıktasa golcu gelmedı 5 6 sene oldu gıdelı |
Alıntı:
|
ya saçma sapan haberler yapıyor şu sitelerde ha. |
batugol gıdebılırmı ya bu takımdan seneye nobrenın kontratı bıtıyooo bankko batuhan dıyorum sabredebılırseler kral olur kral |
batuhan kalıcak sinan engin bırakmaz rahat olun:) |
o site yazıyosa inanmıyorum :) |
bence yalan bu haber |
batuhana karşılık 10mn+pato alabilirler bundan aşağısı kurtarmaz:biggrin::biggrin::biggrin: şaka biryana satılmasın o bize lazım bencede bu haber yalan.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yalan haber ya |
Türkiye`de Saat: 11:54 . |