![]() |
Sanmıyorum cidden gitmesi gündemde olan bir Futbolcu Kaptan ilan edilmez herhalde. |
Kulübümüz’den Açıklama 06.07.2008 14:39 Milliyet Gazetesi’nde bugün, İspanyol gazeteleri kaynak gösterilerek yer alan “Delgado Uçuyor” başlıklı haber gerçek dışıdır. Futbol Takımımız’ın kaptanı Matias Emilio Delgado ile ilgili Kulübümüz’e gelen her hangi bir transfer teklifi bulunmamaktadır. Kulübümüz, Delgado’nun sadece bu yıl değil uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmesi arzusundadır. İspanyol basını kaynak gösterilerek yapılan bu haberlerin hazırlanmadan önce Kulübümüz’den bilgi alınması daha doğru ve sağlıklı bir yoldur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK |
Nereye uçuyor yaaa. İyi sallamışlar.. |
Delgado bu sezon inşallah rakiplerin üzerine uçacak, saçları başları dağılacak :) |
bu nasil i$ ya.. adam tam beşiktaş kaptani oluyor sonra biri cikiyoR oglum gidiyo bilmém ne diyor.. éger gidecekse kaptanligi neden kabul etti Delgado?? hatta adam ben besiktasli yoneticilerle konustum diyor éger konustuysa besiktas gidecek birini nasil kaptan yapiyor anlamadim... |
bu adam daha dün kaptan oldu hemen nereye gidiyor yuh bea yalanin böylesi |
nolur yalan olsun...:(:(:( |
bu haberin yalan olduğunu duydum eğer doğrusada ben delgadoyu coks everima amabeşiktaşta durmak istemeyene değer vermem |
cidden yalan mı...?? |
Alıntı:
asılsız haber yalan |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |