![]() |
Fazla pahalıya patlamadığı sürece denemeli Yoksa ara transferde göderilen futbolcular istemiyoruz |
adama macdan önze bi büyük acarsak iyi oynal adam tam icki delisi olmus bunu dami duymadinis |
Bu Oyuncu´yu alirsak zamaninda Drpici de getirebilirdik onun yaptiklarindan dahada kötü bu icki meselesi. Profesyonelligi pek iyi degil gibi??? |
Duyumlarıma göre biraz sorunlu bir futbolcu galiba içki meselesi sağda solda olay çıkarması falan.. ayrıca bildiğim kadarıyla sağ kanatta oynuyormuş sağ kanatda iyi bir alternetif olabilirdi |
bence cok kaliteli bir oyuncu :party: |
adını bjk ilk defa ilgilenirker gazetelerde duydum önceden hiç duymamıştım |
adamin kalitesini elestirmiyorus sadece özel hayati cok kötu bide koca sehire kiderse artik hanki mankenin yanida paoslar yerir bilemem hemde cok icip olay cikaran biri |
açıkçası ben öyle bi futbolcunun beşiktaşa gelmesini istemem ama yönetimin işi tabi öyle biriyse hiç gerek yok ihtiyacımızında olduğunu sanmıyorum kadro yeterli |
avusturyada yaşayan yeğenimin söylediğine göre Burak yılmaz ın biraz kısası ve daha tekniği imiş. avustryada asıl tanınan G.Antepten alınan Ekrem diyor.. |
gelir insallah |
Türkiye`de Saat: 20:06 . |