![]() |
yuhhh derım artık necatinin ne isi var o kadr forvetimiz var ayrıca toraman gıtmemelı sacmalamasın yonetım ya ıyı transfer yapmıyo bı deelındekılerı verıyo off off |
az kaldı yakında takımıda satar bunlar hiçmi anlamıyolar futboldan göz war nizam war bu oyuncular takas edilecek kadar eşit mi yaa allahdan korkun |
arkadaşlar sinan enginin sözlerinden sonra bu transferde yatar haliyle biraz olsun rahatlayın |
o da glirse artk forvette iğne atsan yere dşmicek:D sorada abuk subuk bi defans blki alırlar aynı sinemayı yne seyret |
Rezalet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya gerçektem toraman bunları haketmiyor yazık ama hem de necatiyle... çok saçma yaaaa.... |
necatiyi isterim gelsin toraman gidebilir ama bu takası istemem toroman gese ye gitmemeli |
hayır efendim necatiyi istemiyoruz biz... |
o benim kendi düşüncem ben isterim ama bu takas asla olmamalı |
necatiyi bosverin toramani birakmayin siz yonetim takimda sempatik yakisikli kalmadi zaten :)Ppp ilhan mansız ahmet dursundan sonra |
yapma serdar kurtuluş varya |
yalan haber sinan engin fb ve gsden kesinlikle oyuncu almıycaz dedi |
walla öyle bir transfer olursa hayatta oldugum sürüce akraba olucam yöneticilerle onu biliyorum artık topladıgımız yeter be kardeşim . . . . |
yok arkadaşlar ne gs toramanı istemiş nede biz necatiyi.yani yalan haber her zaman ki gibi.almıoruz necatiyi. bu kadarına akılları ermiş:proud::proud: |
Bu kadarına pes hiç sanmam necati bitti yahu |
ii bari kurtulduk su supheden |
Bunu ben Toraman'a hakaret sayarım.Tamam Toraman hata yapmıştır ama ş******* değilldir.O yüzden bir ş*******le takası söz konusu bile olamaz... |
Ya ne Necati si??? Off off bu günleri de mi görecektik.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet yönetim zirveye koşuyor en kötü takas rekorunu kıracak ve yine zirvede kalacaklar. ya o adamı bizim forma ile düşünemiorum nedense miydeme kıramp girmeye başladı bu konuda yazdıkça bile |
bi soda iç vanilyalı:D iilesirsin blki:D:D:D |
yok be gese ilgilenmiyormuş toramanla zaten bizimkiler de daha önce necati ile ilgilenmediğimizi açıklamıştı sorun yok yani toraman bizde kalır gibi |
arkadaslar isin özü gs 2 + necati dmş bizimkiler 4,5dn asaı olmaz ve satmaya yansmıoruz diince vazgeçmş gs yaniiiii trmn hala bizde |
üzülmezi verelim kımseyı vermesınler necatı mecatı ıstemıyoruz yonetımden tek ıstedıgım ıbrahım toramanın kalması baska bırsey degıllllllllllllllll |
YUHHHHHHHHHHHHHHHH Kim ulan O hadi leyyyyn . walla böyle bişey olmaz umarım . Yeter ya bitik topçu toplamak yeter . Eilimizde ne kadar kaliteli topçu varsa yolladık . YETER ARTIK SEBA ARTIK İSTİFA . YETEERRRRRRR |
biz necatiyi istemiyoruzzz o top oyamasınıda bilmiyorrr ibrahim toramanı hiç bi takıma vermeyecegizz onun yerine ibrahim üzülmezi alsınlarr:confused: |
adi ustunde necati |
hatirladigim kadariyla cinconlar toramana karsilik necatiyi verip ustunede 2 milyon vereceklerdi ama yöneticiler hair dedi sonrada besiktas yöneticiler toramana karsilik umit karanla takas yapmak istediler ama cinconlar hayir dedi zaten bende istemiyorum necatinin besiktas formasini giymesini necati portakal orda kal kardesim okmi??? |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |