![]() |
Üzülmez gitti gidiyor Beşiktaş yönetiminin satış listesine koyduğu İbrahim Üzülmez'e "Bugüne kadarki alacaklarından vazgeçer ve 500 bin YTL getirirsen, serbest kalırsın" denildi. Üzülmez'in, bu kararın ardından yakın çevresine, "Beni gözden çıkarmışlar" diye dert yandığı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
zamanın gelmişti üzülmez. üzülme! |
gitttt artıkkk yaaa gitttt toramanıda yaktın zatennn..... |
yakan bir gün gelir yanar !!! kadarinden kaçamazsın en ekersen onu biçersin ,zaten bir faydan yok takıma gül gibi adamı da harcadın yazık ettin yazık ... |
yaşandı bitti ! güle güle üzülmez |
Alıntı:
üzülmez bu sefer bayagi bi üzülmüs ama dünya öyle kardesim 34 olmus genclerin yoluna acsaydin |
besiktasta cok emegin gecti yaptiklarin icin seni cani gnulden teprik ediyorum,eh artik yaslandin gitme zamaninda geldi hadi sana gule gule kaptanim,eger bir gun tv lerde yorumcu olursan sakin simdiki donek yorumcularimiz gibi deme once gazeteciyim sonra besiktaliyim . |
resmi olarak gitse de kurtulsak artık şundan. |
Elin ayağın rahat dursaydı bir sene daha kalırdın takımda, aslında o bir sene bile fazla sana ama neyse!..Şimdi nereye gidersen git... |
Üzülmez giderken niye yanında Toramanıda götürdün .... Bırak artık futbolu zamanın geldi |
geç bile kalındı üzülmezi takımdan uzaklaştırmakta olan toramana oldu |
hadi yolun açık oldun üzülmezz.... |
alacaklarından vazgeçsin yeter ya daha parayı boşverin zaten kimsede almaz onu koyuverin serbest gitsin nede olsa emeği ! var biraz |
Bu kadar insafsız olmayın senelerce kulübe hizmet etmiş bir oyuncuya bu kadar acımasız davranmayın.. Allah işini rast getirsin.. |
Neden jübile yapmadın be adam geçen sene o kadar söylendi ,efsane olarak bıraksaydın ya zaten futbolunda bitti artık milli takımdan da uzaklaştırıldın inadın yüzünden beşiktaştan da uzaklaştırılıyorsun adam gibi jübile yapsaydında adın saygın birşekilde anılsaydı. Bu insanların boş inatlarını anlayamıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zamanı gelmişti evet. ben "hiçbirşey yapmadı, kötü futbolcu veya işe yaramıyor gibi" bir yorum yapmadım.. sadece zamanı gelmişti yazdım. futbol için yaşı uygun değil, daha genç ve başarılı futbolculara yer verilmedi takımımızda... ayrıca Toraman gibi bir futbolcuyu neredeyse onun yüzünden kaybediyoruz. gitmesin mi daha? |
Alıntı:
|
Niye okadar cok istemisler ya? :biggrin: |
ben ne oyun sitilini begeniyorum nede kendisini ama şu bi gerçek ki bjk kulübüne çok emegi geçmiş bi adam ona karşılıgını böyle mi wermek gerekiyo sizce üzülmez üzülme git vs vs vs bence bu beşiktaş yani bizlere yakışmaz her şeyin bi adabı war |
Hiçbirşey yapmasanda 100. yıldaki geseye attığın gol yeter.Bazılarının o kadarcık hizmetide yokya , yolun açık olsun deli kaptan.... |
evt vakti gelmişti ama bu şekilde gitmemeliydi.ne kadar onun yüzüne olsa da herşey, sonuçta kaptanımızdı.bu kadar ağır sözleri haketmio bence.onun için hayırlısı olsun. |
gittiğin yere kadar arkandayiz ama arkana bakma bize güven |
Alıntı:
katılıorum:D |
Üzülmez artık yaşlandı.Gönderilmesi doğru olur ama gönderme şekli çok önemli.Sonuçta adam ömrünün büyük bir kısmını Beşiktaş'ta geçirdi.Biraz anlayış ve vefa gerekir. |
Bırak artık futbolu bırak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam olcek hala top oynuoyor ya toramanida yaktin onuda oldurdun |
İbrahim Üzülmez ve Fahri Tatan gönderilsin. Caner Erkin alınmalı. |
Alıntı:
:D :D :D allah allah |
offffffffffff bunu anlamak için kaç yıl bekledik sayın üzülmez YETER GİT ARTIK TORAMAN KALMALI |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |